3M™ Scotch-Weld™ Urethaanlijm DP6310NS

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Tweedelige urethaanpasta. Levert uitstekende sterkte en prestaties

Met niet-uitzakbare formule welke bestand is tegen het uitlopen en inzakken van lijm

Duurzame hechting op de meeste ondergronden

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Tweedelige urethaanpasta. Levert uitstekende sterkte en prestaties
  • Met niet-uitzakbare formule welke bestand is tegen het uitlopen en inzakken van lijm
  • Duurzame hechting op de meeste ondergronden
  • Openingstijd van 10 minuten
  • Mogelijkheid om de meeste composieten en ongelijksoortige substraten te verlijmen
  • Uitstekende water- en vochtbestendigheid, zeer goede chemische bestendigheid

3M™ Scotch-Weld™ urethaanlijm DP6310NS is een groen, non-sag, twee-componenten urethaan voor het verlijmen van een verscheidenheid aan composieten, kunststoffen, metalen en hout. Deze flexibele kleefstof heeft uitstekende rek- en spanningseigenschappen voor duurzame hechting van composietonderdelen en multi-materiaalsamenstellingen.

Bij gebruik van de 3M™ Scotch-Weld™ Composiet Urethaanlijm DP6310NS moet u vertrouwen op 3M-doseerapparatuur voor gemakkelijke en nauwkeurige dosering en menging. Bindt aan de meeste composieten en ongelijksoortige substraten. Onze 3M ™ Scotch-Weld ™ multi-materiaal composiet urethaanlijm DP6310NS is speciaal ontworpen voor multi-materiaal en composiet assemblages en levert uitstekende sterkte en prestaties. Deze lijm heeft uitstekende energieabsorptie en eigenschappen voor duurzame hechting van composietonderdelen en samengestelde materialen, waaronder kunststoffen, metalen en hout. Met een 1: 1-mengverhouding heeft dit groene kleefmiddel een openingstijd van 10 minuten en bereikt het de overdrachtskracht in 45 minuten. Aanbevolen toepassingen: Composieten en kunststoffen op metaal; middelgrote onderdelen, Bonding-vormige composieten en kunststoffen 3M ™ Scotch-Weld ™ multi-materiaal composiet urethaan lijmen DP6310NS kan klinknagels en schroeven vervangen bij het bevestigen van composieten aan andere substraten, waardoor een esthetisch aangenamere, vermoeidheidsbestendige hechtingslijn ontstaat. Het hecht ook goed aan de meeste metalen zonder priming. Inzicht in urethaan-kleefstoffen. Urethaanlijmen verbinden de meest gangbare materialen zoals hout, metalen, rubbers, leer, tegels en glas, veel kunststoffen, beton en meer. De veelzijdigheid van urethaanhechtmiddelen wordt getoond in de verschillende formuleringen die verschillende uitgeharde eigenschappen hebben, zoals verschillende niveaus van stijfheid of flexibiliteit, open tijd en uithardingssnelheid en hardheid. Ze kunnen uitharden tot een relatief stijve of zeer flexibele staat om aan een breed scala aan vereisten te voldoen. In afgewerkte toestand behouden urethaanlijmen de integriteit van de hechtsterkte door variabele omgevingsfactoren zoals temperatuur, vocht en blootstelling aan chemicaliën.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen