3M™ Scotch-Weld™ Urethaanlijm DP6330NS

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Tweedelige urethaanpasta. Levert uitstekende sterkte en prestaties

Met niet-uitzakbare formule welke bestand is tegen het uitlopen en inzakken van lijm

Duurzame hechting op de meeste ondergronden

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.

Bel ons (+31) 15 78 22 333

Details

Hoogtepunten
  • Tweedelige urethaanpasta. Levert uitstekende sterkte en prestaties
  • Met niet-uitzakbare formule welke bestand is tegen het uitlopen en inzakken van lijm
  • Duurzame hechting op de meeste ondergronden
  • Openingstijd van 30 minuten
  • Mogelijkheid om de meeste composieten en ongelijksoortige substraten te verlijmen
  • Uitstekende water- en vochtbestendigheid, zeer goede chemische bestendigheid
  • Hardt uit bij kamertemperatuur, maar kan worden versneld door warmte

3M™ Scotch-Weld™ urethaanlijm DP6310NS is een groen, non-sag, twee-componenten urethaan voor het verlijmen van een verscheidenheid aan composieten, kunststoffen, metalen en hout. Deze flexibele kleefstof heeft uitstekende rek- en spanningseigenschappen voor duurzame hechting van composietonderdelen en multi-materiaalsamenstellingen.

Bij gebruik van een Duo-Pak (DP) lijm moet u vertrouwen op 3M-doseerapparatuur voor gemakkelijke en nauwkeurige dosering en menging. Bindt aan de meeste composieten en ongelijksoortige substraten. Onze 3M™ Scotch-Weld™ Composiet Urethaanlijm DP6330NS is speciaal ontworpen voor multi-materiaal en composiet assemblages en levert uitstekende sterkte en prestaties. Dit kleefmiddel heeft uitstekende rek- en spanningsverlengingseigenschappen voor duurzame hechting van composietonderdelen en multi-materiaalsamenstellen, waaronder kunststoffen, metalen en hout. Met een 1: 1-mengverhouding heeft deze groene lijm een ​​openingstijd van 30 minuten en bereikt hij de overdrachtskracht in ongeveer 2 uur. Kleefmiddel biedt uitstekende water- en vochtbestendigheid met een zeer goede chemische weerstand. Aanbevolen toepassingen: Lijmen van composiet of kunststof panelen aan metalen frames, Composieten aan elkaar hechten 3M ™ Scotch-Weld ™ multi-materiaal composiet urethaan-kleefstoffen DP6330NS kan klinknagels en schroeven vervangen bij het bevestigen van composieten aan andere substraten, waardoor een esthetisch aangenamere, vermoeidheidsbestendige verbindingslijn wordt verkregen. Het hecht ook goed aan de meeste metalen zonder priming.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen