1. Nederland
 2. Alle 3M Producten
 3. Tapes
 4. Maskeertapes en papieren tapes
 5. Maskeertapes
 6. Scotch® Fine Line tape voor hoge temperaturen 4735, 25 mm x 33 m, 0.137 mm

Scotch® Fine Line tape voor hoge temperaturen 4735, 25 mm x 33 m, 0.137 mm

 • Artikelnummer 473525
 • 3M ID 7000048833
 • UPC 00021200404511

Zware dikke crepe papierenrug voor goede verflijnen

Natuurlijke rubberlijm voor goede eerste aanhechting

Gemakkelijk scheurig, drukgevoelig

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Zware dikke crepe papierenrug voor goede verflijnen
 • Natuurlijke rubberlijm voor goede eerste aanhechting
 • Gemakkelijk scheurig, drukgevoelig
 • Transport, lucht- en ruimtevaart, automotive, bedrijfsvoertuigen, campers, bussen, vrachtwagens, scheepswerven, militaire goederen, metaalbewerking, meubels, elektronica, zonne-energie, trailerbouw en houtbewerking
 • Verkrijgbaar in oranje

Scotch® Fine Line Tape 4735 is bestand tegen hoge temperaturen en is ideaal voor fijne strakke verflijnen en meerkleurenwerk.

Onze Scotch® High Temperature Fine Line Tape 4735 heeft een achterkant die drapeerbaar is en gelijkmatig uitrekt om scherpe, precieze verflijnen te creëren. De lijm en de achterkant werken samen om het doorsijpelen van verf tot een minimum te beperken en zorgen voor gladde randen voor een ononderbroken rechte verflijn. Aanbevolen voor transport OEM-industrie, verfmaskering van metalen en plastic oppervlakken, gebruik binnenshuis (mag niet worden blootgesteld aan blootstelling aan de buitenlucht) Scotch® Fine Line Tape voor hoge temperaturen 4735 kan met succes worden gebruikt met de meeste verfsystemen op oplosmiddel- of waterbasis en zorgt voor een uitstekende kleurscheiding vanwege zijn dunheid (typische dikte van 5,3 mils). Toepassing is eenvoudig; de gemakkelijk te scheuren, drukgevoelige tape heeft een natuurlijke rubberlijm voor een goede onmiddellijke hechting. De gladde bijgesneden randen creëren een doorlopende rechte verflijn. 4735 kan ook worden gebruikt op gebogen of moeilijker bereikbare plaatsen. Deze maskeertape is aanpasbaar om gemakkelijk aan te brengen in gebieden met kleine radii en depressies, waardoor de bedrijfsproductiviteit wordt verhoogd. Bovendien is de vinylrug hittebestendig en kan uit één stuk worden verwijderd. Het werkt met moderne bakcycli op hoge temperatuur om onder hittebelasting te blijven en toch schoon te verwijderen en de doorschijnende achterkant maakt ook visuele bevestiging mogelijk van lijm die nat is op het substraat. Belangrijk is dat onze Scotch® High Temperature Fine Line Tape 4735 een minimale nek naar beneden heeft wanneer deze wordt uitgerekt voor nauwkeurige verflijnen om herbewerkingstijd te besparen. De rubberen lijm is bestand tegen verf/oplosmiddel om het opruimen van lijmresten en afval als gevolg van ondersnijding van de verf te minimaliseren.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen