3M Nutsvoorzieningen markeren en lokaliseren

3M™ Locators en markers bieden een compleet systeem voor het lokaliseren, markeren en in kaart brengen van vitale ondergrondse activa.

Van markers die een exact pad en geschatte diepte van ondergrondse voorzieningen aangeven, tot markers die informatie opslaan, tot locators die communiceren met GPS/GIS-veldkaartinstrumenten, 3M biedt de precisietools die nodig zijn om uw activa te beheren.

Samen bieden ze een complete oplossing met de prestaties en betrouwbaarheid die u van 3M verwacht. Lees meer over 3M's producten voor het lokaliseren van nutsvoorzieningen, oplossingen voor het lokaliseren van leidingen of hulpmiddelen voor het lokaliseren van nutsvoorzieningen.


Werknemer die lokaliserings- en markeringsapparatuur gebruikt

Een revolutionaire weg inslaan.

Identificeer ondergrondse activa snel en nauwkeurig met het 3M Asset Marking System.

VRAAG HET EEN 3M-EXPERT

Toepassingen voor het markeren en lokaliseren van nutsvoorzieningen

Ontdek hoe 3M u kan helpen bij het oplossen van uw lokaliserings- en markeringsuitdagingen, ongeacht het nutsbedrijf waarvoor u werkt.


Man draagt PBM en kijkt naar laptop

Klaar om meer te leren?

Klik om kennis te maken met onze 3M Power Utilities Webinars. Hier delen we onze specialistische kennis over uiteenlopende vraagstukken op het gebied van energiebedrijven en de distributie- en transmissiesector.

 • Nieuwe productlanceringen en oplossingen die bijdragen aan de verbetering van uw netwerk
 • Educatieve webinars

Schrijf u in voor onze aankomende webinars en bekijk opnames van voorgaande on demand-sessies.

REGISTREER NU VOOR DE POWER UTILITIES WEBINARS

Producten voor het markeren en het lokaliseren van nutsvoorzieningen

Vind hieronder snel een product voor het lokaliseren en het markeren.

 • Het 3M™ Elektronisch markeersysteem (EMS) helpt elektriciteitsbedrijven tijd en geld te besparen door veldwerkers in staat te stellen snel de locatie te bepalen van ondergrondse elektriciteitsvoorzieningen, zoals kabelloops, aftakkingen, ruimten, leidingen en wegkruisingen.

 • 3M™ Dynatel™ Locators bieden de precisietools die nodig zijn om uw ondergrondse activa snel te beheren. Locators voor nutsvoorzieningen lokaliseren de markeringen en werken samen met GPS/GIS-veldkarteringsinstrumenten.

 • Vind de juiste accessoires voor uw locators, inclusief batterijen, USB-kabel, verbindingsclips, dyna-coupler of aansluitkabel voor het aardcontactframe, enz.


Herobanner met pictogram dat een doel op een kaart toont

Wilt u meer informatie? Laat onze 3M-experts helpen.

VRAAG HET EEN 3M-EXPERT

Veelgestelde vragen over markering en lokalisering van nutsvoorzieningen


3M Power Utility Services helpen uw werk soepel te laten verlopen

Als u niet zeker weet wat u nodig hebt, kan ons team uw locatie bezoeken om u te helpen de juiste oplossing te vinden. We hebben ook een groot aantal hulpmiddelen beschikbaar, waaronder video's, brochures en productinformatiebladen om u te helpen uw kennis te vergroten.


Stuur ons een bericht

 • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M

  .
 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Verzenden Verzenden

Bedankt.

We hebben je verzoek ontvangen.

Helaas.

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw.