webLoaded = "false" Loadclientside=No

Over architecturaal design

Bij 3M zijn onze kernwaarden innovatie, inspiratie en informatie. Wij bieden u een prachtig en bruikbaar product dat aan alle verwachtingen omtrent ontwerp en renovatie voor binnen en buiten kan voldoen en deze meer dan eens overtreft. Bijna elke soort oppervlakte en glasoppervlakte kan snel en makkelijk getransformeerd worden om eruit te zien naar uw wensen, van marmer tot houtnerf en leer, tot gezandstraald glas toe. En op de achtergrond ondersteunt 3M u met alle informatie en technologie die u nodig heeft om uw visie te realiseren.

Onze 3M™ DI-NOC™ architecturale afwerkingen bootsen de esthetica van natuurlijke en andere materialen na voor een fractie van de prijs. Het gebruik van 3M architecturale afwerkingen om uw gewenste merkervaring te realiseren is een veel sneller proces dan een gebruikelijke renovatie. 3M™ Fasara™ glasafwerkingen & Crystal glasafwerkingen geven de look, privacy en transparantie van geëtst, gezandstraald of anderzijds matglas – voor een bedrag dat het een aantrekkelijk alternatief maakt voor geëtst of gezandstraald glas.

3M architecturale afwerkingen geven u de ontwerpvrijheid om uw merk snel en betaalbaar tot leven te wekken.


Nieuws

Filter
Sorteren
Tags
Tags
Tags
Load More

Over Oppervlakte- en Glasafwerkingen

Gebaseerd op 3M's innovatietraditie en technologische kennis, biedt 3M flexibele, creatieve en technologisch geavanceerde oppervlakte- en glasafwerkingsoplossingen voor architecturaal en interieurontwerp. Architecturale afwerkingen helpen gebouweigenaren en ontwerpers een eigen sfeer en atmosfeer te creëren, waardoor een specifiek soort omgeving wordt gedefinieerd. 3M technologieën helpen bij het creëren van een excellent ontwerp, het vergroten van het menselijke comfort en het respecteren van het milieu.

Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands