Over architecturaal design

Bij 3M zijn onze kernwaarden innovatie, inspiratie en informatie. Wij bieden u een prachtig en bruikbaar product dat aan alle verwachtingen omtrent ontwerp en renovatie voor binnen en buiten kan voldoen en deze meer dan eens overtreft. Bijna elke soort oppervlakte en glasoppervlakte kan snel en makkelijk getransformeerd worden om eruit te zien naar uw wensen, van marmer tot houtnerf en leer, tot gezandstraald glas toe. En op de achtergrond ondersteunt 3M u met alle informatie en technologie die u nodig heeft om uw visie te realiseren.

Onze 3M™ DI-NOC™ architecturale afwerkingen bootsen de esthetica van natuurlijke en andere materialen na voor een fractie van de prijs. Het gebruik van 3M architecturale afwerkingen om uw gewenste merkervaring te realiseren is een veel sneller proces dan een gebruikelijke renovatie. 3M™ Fasara™ glasafwerkingen & Crystal glasafwerkingen geven de look, privacy en transparantie van geëtst, gezandstraald of anderzijds matglas – voor een bedrag dat het een aantrekkelijk alternatief maakt voor geëtst of gezandstraald glas.

3M architecturale afwerkingen geven u de ontwerpvrijheid om uw merk snel en betaalbaar tot leven te wekken.


 • Een DI-NOC oppervlakteafwerking is gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren

  Oppervlakteafwerkingen die gemakkelijk te reinigen en te ontsmetten zijn

  Het is nu belangrijker dan ooit om alle ondergronden schoon en goed gedesinfecteerd te houden. Ondergronden voorzien van 3M™ DI-NOC™ folie kunnen eenvoudig worden gereinigd en gedesinfecteerd zonder dat de afwerking van het oppervlak wordt aangetast. Dit zorgt voor extra gemoedsrust . Net als roestvrij staal en andere harde, niet-poreuze oppervlakken zijn deze DI-NOC folies duurzaam en compatibel met vele traditionele commerciële ontsmettingsmiddelen.

  Ideaal om aan te brengen op deuren, wanden, kasten, balies en andere oppervlakken in drukbezochte zones.


Nieuws

Filter
Sorteren
Tags
Tags
 • december 07, 2018

  De nieuwe DI-NOC-collectie - ontdek de matte serie

  Onze nieuwe collectie combineert de nieuwste ontwikkelingen met creativiteit en heeft een geavanceerde matte deklaag die is ontworpen en geproduceerd door het 3M Design Center in Japan.

  Meer lezen

  12/07/2018 De nieuwe DI-NOC-collectie - ontdek de matte serie De nieuwe DI-NOC-collectie - ontdek de matte serie
 • oktober 28, 2017

  3M onthult de unieke van kleur veranderende 3M™ Dichroic Glasafwerkingen

  Denk aan een folie die ontelbare kleuren laat zien – een folie die van kleur verandert wanneer u er vanuit een andere hoek naar kijkt – een folie die opwinding en levendigheid creëert rondom u....

  Meer Lezen

  10/28/2017 3M onthult de unieke van kleur veranderende 3M™ Dichroic Glasafwerkingen
 • augustus 09, 2017

  Oude deuren, nieuwe look.

  Een geheel nieuwe look voor de deuren van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel & Conference Centre dankzij 3M™ DI-NOC™ Architecturale Afwerkingen.

  Meer Lezen

  08/09/2017 Oude deuren, nieuwe look.
 • augustus 15, 2017

  Van saai naar fraai; Rugby Bar’s Facelift

  3 dagen duurde het maar om deze iconische Limerickbar een complete facelift te geven.

  Lees meer

  08/15/2017 Van saai naar fraai; Rugby Bar’s Facelift
Load More

Over Oppervlakte- en Glasafwerkingen

Gebaseerd op 3M's innovatietraditie en technologische kennis, biedt 3M flexibele, creatieve en technologisch geavanceerde oppervlakte- en glasafwerkingsoplossingen voor architecturaal en interieurontwerp. Architecturale afwerkingen helpen gebouweigenaren en ontwerpers een eigen sfeer en atmosfeer te creëren, waardoor een specifiek soort omgeving wordt gedefinieerd. 3M technologieën helpen bij het creëren van een excellent ontwerp, het vergroten van het menselijke comfort en het respecteren van het milieu.