Mensen die grafische film samples bekijken

3M Select Programma: Het partnerschap voor succes

Sluiten  
 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Verzenden Verzenden

Excuses.

Er ging iets fout. Probeer het later opnieuw.

Bedankt voor het aanvragen van dit document. Hier is de link naar de brochure. (PDF, 657 KB)

We hopen dat u de documenten nuttig vindt.

Als u verdere vragen hebt, vul dan het contactformulier onderaan de pagina in.

De beste grafische beslissing die u ooit neemt

U hebt uw bedrijf opgebouwd en bijbehorende branding ontwikkeld die opvalt en blijft hangen. Dus als het gaat om het kiezen van de materialen voor uw merkafbeeldingen, wilt u er zeker van zijn dat ze voldoen aan uw verwachtingen. Door een 3M Select Graphic Provider te kiezen, hebt u de gemoedsrust dat de voltooide graphic is vervaardigd door een vertrouwde 3M partner en is aangebracht door een gekwalificeerde installateur.

 • Select Graphic Provider

  Waarom kiezen voor een 3M Select Graphic Provider?


  3M Select Graphic Providers zijn een gerenommeerd netwerk van installateurs die voldoen aan de criteria van 3M om een hoge kwaliteit en consistentie van de applicatie te garanderen in de volgende belangrijke markten:


  • Fleet
  • Rail
  • Interieur en exterieur decoratie
  • Zonwering en veiligheidsfolie
  • Consumenten automotive
Man die een auto inpakt

Kwaliteit en consistentie voor uw projecten

Ontdek uw betrouwbare partner voor grafische oplossingen

Of u nu op zoek bent naar een enkele voertuigwrap, projectondersteuning voor een groot wagenpark, energiebesparende en duurzame oplossingen of verbluffende interieurontwerpen, ons netwerk van vertrouwde 3M Select Graphic Providers heeft het voor u.

Voertuigen

 • Fleet logo
  • Eigenaars van wagenparken:
   Promoot uw merk onderweg met voertuigbranding

   3M Select Graphic Providers die zijn goedgekeurd voor "Fleet Graphics" zijn specifiek opgeleid voor de installatie van 3M Graphic-folies, inclusief belettering en geprinte afbeeldingen met unieke ontwerpen, zodat u zeker weet dat de juiste film wordt gebruikt voor uw vereisten. • Rail logo
  • Rail ingenieurs:
   Verbeter de ervaring onderweg

   Verfvervanging, oppervlaktebescherming tegen vandalisme, kostenefficiëntie of garanties zijn belangrijke elementen waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van een folie in de spoorwegindustrie. 3M Select Graphic Providers gecertificeerd voor "Rail" zijn professionals in folieselectie en -toepassing, waardoor de garantie wordt gegarandeerd vanaf het printen van de folie tot aan de installatie.

Commerciële gebouwen

 • Interieur design logo
  • Architecten, ontwerpers en faciliteitenmanagers:
   Ontwerp met minimale verstoring of stilstand

   Creëer een nieuwe look van de ene op de andere dag met 3M™ folies voor binnen- en buitenoppervlakken. De 3M Select Graphic Providers voor deze pijler bieden snelle en efficiënte installatie en onderhoud na installatie.

 • Raamfolie voor gebouwen logo
  • Faciliteitenmanagers, energieadviseurs:
   Verlaag energiekosten en CO2-uitstoot

   3M™ Raamfolies kunnen helpen bij het besparen van energie, de veiligheid verhogen en beveiliging bieden binnen een gebouw. De 3M Select Graphic Providers gecertificeerd voor "Sun Control and Safety Films" zorgen voor goede installatie en service.

 • Illuminated signage logo
  • Faciliteitenmanagers:
   Zorg voor optimale prestaties voor buitenborden

   3M Select Graphic Providers die zijn goedgekeurd voor "Illuminated Signage" hebben specifieke kennis om speciale effecten voor lichtreclames te creëren en tegelijkertijd kosten te besparen.

Privé auto’s van consumenten

 • Car wrap logo
  • Autoliefhebbers:
   Creëer uw eigen opmerkelijke stijl

   Onderscheid u van de massa met autowraps van 3M. 3M Select Graphic Providers die gecertificeerd zijn voor "Car Wrap" zijn allemaal volledig opgeleid, zeer ervaren en bekend met de zeer hoge normen van car wrapping.

 • Paint protection film logo

  Bescherm uw lakwerk met een doorzichtige folielaag om uw auto te beschermen en er geweldig uit te blijven laten zien. Select Graphic Providers gecertificeerd voor deze pijler bieden een zeer professionele service passend bij onze folies van topkwaliteit.

 • Raamfolie voor auto’s logo

  Krijg stijl en bescherming met raamfolies om uw auto koel te houden en de binnentemperatuur te regelen. 3M Select Graphic Providers gecertificeerd voor "Window Tinting" zorgen voor een snelle installatie van goede kwaliteit en kunnen ook aanvullende aanbevelingen doen.

Gemoedsrust en vertrouwen voor uw bedrijf

Select Graphics Providers worden beoordeeld door 3M om ervoor te zorgen dat ze graphics van hoge kwaliteit afleveren. Alle installateurs zijn opgeleid en beoordeeld om een betrouwbare installatieservice te bieden, dit is met behulp van de criteria van het 3M Endorsed Installers Program. Tegelijk worden hun bedrijfsfaciliteiten en -methoden periodiek door 3M beoordeeld om te voldoen aan de 3M™ MCS™-standaard (Matched Component System).

Het 3M Select Graphic-programma zorgt voor een consistente en hoogwaardige service, met de extra bescherming van een end-to-end-garantie voor de eindklant door de samenwerking tussen 3M en de Select Graphic Provider.

 • Man die een grafische film aanbrengt

  Trainingsprogramma

  Het 3M Endorsed installateursprogramma is een training- en certificeringsprogramma dat de vaardigheden en ervaring van installateurs erkent.

 • Mannen die elkaar de hand schudden

  Uitgebreide garanties

  3M™ MCS™-garantie is een uitgebreide garantie die het foliemateriaal dekt, zelfs nadat het is aangebracht. Het zorgt voor gemoedsrust voor u, dankzij de technische expertise van onze Select Graphic Providers.


Pictogram wereldkaart
Vind de dichtstbijzijnde Select Partner, of word er zelf één

Professionele en consistente installatiekwaliteit

 • Wagenpark grafische installatie

  We zijn er trots op installateurs over de hele wereld te ondersteunen met de expertise en technologie van 3M. 3M Endorsed is een training- en certificeringsprogramma dat de vaardigheden en ervaring van installateurs verzekert.

  Als u ervoor kiest om met een 3M Select Graphics Provider te werken, dan betekent dit dat uw graphics worden aangebracht door een getrainde en gecertificeerde installateur. Dit zorgt ervoor dat de service professioneel is en dat het project wordt voltooid volgens de hoogste standaarden.


Kies voor betrouwbare en uitgebreide grafische garanties

3M biedt een garantie op de voltooide graphic volgens het 3M™ MCS™-proces (3M Matched Component System Warranty).

Als u samenwerkt met een 3M Select Graphic Provider en een 3M Endorsed installateur, dan kunt u profiteren van de productgarantie, zelfs nadat deze is geprint en aangebracht. De garantie dekt de vervanging van het 3M-product en kan arbeids-, print- en verwijderingskosten omvatten, zodat u zich als eindklant geen zorgen hoeft te maken.

Verlicht bord tankstation

Bescherm uw bedrijf

De video bekijken


Zoek een 3M Select Partner

Zoek de dichtstbijzijnde specialist voor uw project. Klik hieronder op uw type aanvraag of project en ontdek de Select Partners in uw buurt:

man die raamfolie aanbrengt

Bewezen ervaring en expertise.

De video bekijken


Sluiten  

Resources

Bekijk hieronder onze bronnen voor meer informatie over het 3M Select Program


Neem contact met ons op

 • Contactformulier

  Neem contact met ons op voor vragen over het 3M Select-programma, onze producten, garanties of installatietraining.
  Onze experts beantwoorden graag al uw vragen

 • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Verzenden

Excuses.

Er ging iets fout. Probeer het later opnieuw.

Bedankt.

We hebben je verzoek ontvangen.