Graphics voor gebouwen en muren in overvloed

Met onze hulp kunt u voortaan alles maken wat uw klanten verzinnen. Door de kwaliteit, het gebruiksgemak en creatieve mogelijkheden van 3M grafische folies, muurwrapfolies en transparante overlaminaten creëert u haarscherpe graphics voor vrijwel elke ondergrond: van muren en gebouwen, sterk getextureerd en baksteen. Hoe groot en gek het ontwerp ook is, uw klanten zullen versteld staan van de mogelijkheden.


Toepassingen gebouwen en muren

 • Indoor muurwraps
  Indoor muurwraps

  Verander gladde ondergronden in kunst met een breed scala aan 3M grafische folies. Van bedrukbare folies en afwerkingen tot kleurfolies en nog veel meer: sprankelende ontwerpen met een onvergetelijke uitstraling liggen nu binnen uw handbereik. Als klanten u de ondergrond geven, kunt u met 3M grafische folies een meesterwerk maken.

 • Outdoor graphics gebouwen
  Outdoor graphics gebouwen

  Wind, sneeuw en regen hebben geen vat. Trotseer de elementen met 3M grafische folies, speciaal ontworpen voor gladde ondergronden buiten. Een geverfde muur, een plaat marmer of een stuk roestvrij staal: wij hebben de oplossing om de wildste en creatiefste ideeën van uw klant tot leven te brengen.

 • Grafische folies voor gestructureerde ondergronden
  Grafische folies voor gestructureerde ondergronden

  Maak schitterende aandacht trekkende graphics voor uw klant en daarbij mag metselwerk geen belemmering zijn. Bij 3M grafische folies zeker niet. We leveren grafische folies voor binnen en buiten, die naadloos aansluiten op schijnbaar lastig gestructureerde oppervlakken. Specifiek gemaakt voor grafische verwerkers en daardoor snel en efficiënt aan te brengen.

 • Reflecterende folies voor elke ondergrond
  Reflecterende folie voor elke ondergrond

  Reflecterende folies zijn er niet alleen voor borden en outdoor wraps van gebouwen. Help uw klanten hun merk dag en nacht te laten opvallen - binnen en buiten - en geef voorlichting over de mogelijkheden. Zorg overal voor schittering en glans: van koelboxen tot menuborden. 3M reflecterende folies zijn eenvoudig te installeren en duurzaam, overal en altijd.


Muurwraps voor elke gelegenheid

 • Als u alles kunt bedrukken van ondoorzichtige tot reflecterende en zelfs transparante folie, dan hebt u eindeloze mogelijkheden om schitterende graphics op de muren en gebouwen van uw klant te maken.

 • Als u met hart en ziel aan uw nieuwste creatie hebt gewerkt, moet deze ook lang meegaan. Bescherm muurwraps met 3M transparante overlaminaten, die uw graphics precies de juiste look geven en laten behouden.

 • Laat de graphics op de muren en gebouwen van uw klant sprankelen met kleuren. U kunt deze duurzame grafische folies in elke vorm snijden en ze zijn een voordelige oplossing, die geen overlaminaat vereist.

 • Sfeerbeleving is heel belangrijk – met name op de werkplek. Verras uw klanten met gebouw- en muurgraphics met speciale effecten en overlaminaten, waardoor u eenvoudig een andere belevingsomgeving creëert


Vraag een sample aan voor uw volgende muurwrapproject

Uw klanten zijn steeds op zoek naar de laatste trends en dat zou u ook moeten doen. Verras uw klanten en laat onze producten zien als voorproefje. Vraag een sample aan en ervaar de volgende generatie graphics voor muren en gebouwen.


Productvergelijking Gebouwen & Muren


Succesvol graphics plaatsen op muren en gebouwen met oplosmiddelarme verf als ondergrond

Verwerkers ontdekken dat grafische folies niet altijd aan muren hechten – een lastig en eventueel kostbaar probleem. Sommigen denken dat de grafische folies andere lijmen hebben gekregen, maar de oorzaak zit eigenlijk in de nieuwe oplosmiddelarme verfsoorten (VOS-waarde).


Hulp nodig om de juiste producten te vinden voor graphics op gebouwen en muren?

Ondoorzichtige folie, geperforeerde of transparante folie en nog veel meer: u kunt eindeloos combineren om graphics op gebouwen en muren te maken waar uw klanten helemaal blij van worden. We helpen u de juiste producten te vinden, zodat uw volgende klus er perfect uitziet. Hulp nodig om het juiste product voor uw project te vinden?