Toepassingen van Afbeeldingen & Borden

Toepassingen voor graphics & signage

De wereld visueel mooier maken.

Zoek een grafische fabrikant

Transformeer, informeer, inspireer

Met de grafische folies van 3M kunt u al uw bedrijfsruimten decoreren, beter beschermen en zelfs gebruiken om advertenties te plaatsen. Of soms alle drie. 3M biedt ook een keuze aan garanties die waarborgen dat u niet alleen prachtige afbeeldingen en borden krijgt, maar ook gemoedsrust, en een duurzaam kwaliteitsproduct. 3M werkt samen met merkeigenaars voor een betere naleving van handelsmerken door het leveren van innovatieve oplossingen voor de bedrijfsidentiteit, zowel op lokaal niveau als wereldwijd. Merkeigenaars kunnen rekenen op de marktexpertise van 3M, onze wereldwijde aanwezigheid, en de garantie op consistente kwaliteit en een service die overal ter wereld beschikbaar is.


Toepassingen en inspiratie

 • 3M biedt een breed scala aan oplossingen voor al u behoeften, of u nu beschikt over een groot wagenpark, of over treinstellen die u frissere uitstraling wilt geven.

  Meer informatie

 • Elk gebouw heeft vensters en ramen. Maar hebt u al eens nagedacht over uw privacy en veiligheid? Of over de optie om ze te gebruiken om uw bedrijf te adverteren?

  Meer informatie

 • Maak van uw gebouw het grootste reclamebord voor uw merknaam. Of geef uw interieur een nieuwe, frisse uitstraling met de architecturale folies van 3M. Laat u verrassen door alle mogelijkheden die er zijn.

  Meer informatie

 • Hebt u als eens overwogen om de vloer te gebruiken om uw merk te promoten? De 3M-folies voor vloeren en bestrating zijn in de eerste plaats veilig en duurzaam, en ze bieden u een unieke mogelijkheid om uw boodschap uit te dragen.

  Meer informatie

 • De beste combinatie van afbeeldingen en verlichting. 3M biedt alles dat u nodig hebt: van doorzichtige grafische folies en folies voor lichtbeheer tot onze flexibele ondergronden en beschermingsproducten.

  Meer informatie


Uitgelichte video

Uitgelichte video

Bekroonde prestaties, inspirerende ideeën met 3M-graphics.

Uw advertentie kan overal worden geplaatst met de toonaangevende grafische folies en wraps van 3M. Hoogwaardige en opvallende visuals versterken uw boodschap aan uw klanten. De grafische producten van 3M zijn geschikt voor vrijwel elke toepassing, zowel binnen als buiten.

Informatie over toepassingen van Afbeeldingen & Borden

De grafische materialen en bebordingsproducten van 3M zijn op allerlei gebieden toepasbaar, van zakelijke advertentieborden tot wrapfolies voor uw wagenpark. Zo kunt u uw bedrijfsmiddelen op veel manieren decoreren en gebruiken om uw productmerken te promoten. De vinylwraps en materialen van 3M zijn kwaliteitsproducten, duurzaam en met garantie, zodat u met een goed gevoel aan de slag kunt.