Lichtreclame

Verlichte borden

Zorg dat u opvalt met de 3M-oplossingen voor verlichte borden

Zoek een grafische installateur

Zorg dat uw borden opvallen met de 3M-producten voor verlichte borden.

De beste combinatie van afbeeldingen en verlichting: van doorzichtige grafische folies, folies voor lichtbeheer en beschermingsproducten tot onze flexibele ondergronden. Al uw benodigdheden voor lichtreclames vindt u bij het vertrouwde 3M-merk.


Toepassingen

  • Prestaties, kwaliteit en duurzaamheid. Zorg dat uw boodschap en bedrijfsnaam worden verlicht en opvallen met de 3M-producten voor verlichte borden.

    Lichtreclameproducten

  • Deze hoogwaardige flexibele ondergronden bieden de veelzijdigheid van prints of decoraties met geselecteerde 3M-folies; zo maakt u grafische elementen voor bebording, overspanningen en luifels die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn.

    Producten voor flexibele ondergronden

  • Met de verbeterde lichtbeheerfolies van 3M kunt u de lichttransmissie beter beheren, en zo bebording, verlichte overspanningen en kanaalletters maken die een indrukwekkende visuele impact hebben en optimale prestaties leveren.

    Lichtbeheerfolies


Zoek een erkende grafische fabrikant bij u in de buurt

Zoek een gecertificeerde 3M Preferred Carwraper bij u in de buurt


Video's


Informatie over verlichte borden

De 3M-oplossingen voor verlichte borden zijn duurzaam en betrouwbaar voor gebruik buiten. 3M heeft een oplossing voor al uw bordbenodigdheden.