1. 3M Nederland
 2. 3M Automotive
 3. Automotive-verhalen
 4. Samenwerking Festool en 3M van start
3M Automotive

 

 • share

  Samenwerking Festool en 3M van start

  share
  Samenwerking Festool en 3M van start
   
  • 3M heeft in februari 2016 een strategische samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Festool, producent van elektrisch- en pneumatisch gereedschap. Het doel hiervan is om klanten in het schadeherstelkanaal een uniek en compleet systeem voor schuren, polijsten en stofafzuiging aan te bieden via één enkele leverancier.

  Samenwerking Festool en 3M van start
   
  • Samenwerking Festool en 3M van start

   3M en Festool hebben het Total Automotive Schuursysteem ontwikkeld om te beantwoorden aan de toenemende behoefte aan nettere, veiligere, doeltreffendere en winstgevende schadeherstelwerkplaatsen.

   Met de combinatie van de topschuurmiddelen van 3M en het premium gereedschap en de service van Festool zal 3M een totaaloplossing kunnen leveren die de prestaties van de werkplaats verbetert. Het gecombineerde systeem is vanaf januari 2017 verkrijgbaar in Europa.

   “Bij 3M brengen we zeer veel tijd door bij onze klanten om te zien hoe schadeherstelwerkplaatsen vandaag functioneren en te bekijken hoe wij innovatieve oplossingen kunnen aanbieden om hun algehele efficiëntie te verbeteren,” aldus Werner Kaelin, Business Development Manager bij 3M Automotive Aftermarket Division.

  • Samenwerking Festool en 3M van start

   “Wij zijn al meer dan een eeuw lang voorlopers in de ontwikkeling van schuurtechnologie met sterke merken zoals Cubitron ™ II en Trizact ™ die onze klanten unieke meerwaarde bieden.

   Het nieuwe Total Automotive Schuursysteem omvat het premium gereedschap en de uitzonderlijke service van Festool waarmee we onze klanten en partners in het schadeherstelkanaal nog meer voordeel kunnen bieden.

   Het Total Automotive Schuursysteem bestaat uit de combinatie van het bestaande gamma gereedschap, mobiele stofafzuigsystemen en accessoires van Festool met 3M Schuurmaterialen. Festool zal de leverancier blijven van hun unieke dienstenpakket SERVICE all-inclusive (SAI).

  • Over Festool

   Festool ontwikkelt elektrisch en pneumatisch gereedschap van topkwaliteit voor professionals en power users. Sinds deze familiezaak in 1925 werd opgericht, is haar engagement voor kwaliteit en innovatie beloond met meer dan 350 patenten en meer dan 90 prijzen. Meer dan 90% van de klanten van Festool blijft het merk trouw. Meer informatie over Festool vindt u op www.festool.com.