Hero-afbeelding van een feloranje coupé

Ontdek autofolies met stijl en bescherming.

Of u nu houdt van helder en gedurfd of strak en gepolijst, we helpen u te kiezen uit verschillende dekkingscombinaties die bij uw ontwerp passen en voldoen aan uw beschermingsbehoeften.

Weet u al wat u wilt?
3M Endorsed Installers kunnen u helpen uw unieke visie tot leven te brengen.

 • Man aan de telefoon naast rode elektrische auto die wordt opgeladen met open deur

  De maximalist

  • U houdt van geavanceerde technologie, de nieuwste trends en uw droomauto is een high-end elektrisch voertuig. U waardeert een strak, kleurrijk auto wrap ontwerp en extra bescherming, zowel van binnen als van buiten.

   Onze aanbeveling:

   Volledige Scotchgard™ Paint Protection Film Pro Series Gloss bedekt elk blootliggend gelakt oppervlak en biedt ongeëvenaarde bescherming voor uw hele voertuig.

   De 3M™ Automotive Window Film Crystalline-serie houdt meer warmte buiten dan veel donkere folies zonder het uiterlijk van uw voertuig te veranderen.

   Gedeeltelijke 3M™ Wrap Film voegt een vleugje stijl en elegantie toe, waardoor uw auto een unieke uitstraling krijgt door de chromen sierstrip te bedekken.

   Prijs: €€€

 • Vrouw balancerend op één been op de motorkap van een robuuste SUV naast een meer

  De avonturier

  • U houdt van avonturen en maakt graag roadtrips met vrienden of familie. Maar u weet dat uw voertuig wel wat te verduren krijgt door al dat rijden.

  • Onze aanbeveling:

  • Scotchgard™ Paint Protection Film Pro Series Gloss met een volledige dekking aan de voorkant beschermt uw auto tegen de elementen zodat u zorgeloos de weg op kunt. De meest volledige dekking aan de voorkant omvat volledige motorkap, spatborden, bumper, spiegelkappen, portierrandbeschermers, kofferbaklijst en deurgrepen.

  • Gedeeltelijke 3M™ Wrap Film past perfect bij uw avontuurlijke stijl met een zwarte, matte bedekking van de motorkap of het dak.

  • Prijs: €€

 • Man speelt met zoon bij een zwarte auto die op de oprit aan het opladen is

  De praktische beschermer

  U rijdt in een verstandige auto die u nodig hebt om van de ene plaats naar de andere te komen. U wilt uw voertuig en uw investering goed onderhouden, maar bent niet op zoek naar iets opzichtigs.

  Onze aanbeveling:

  Gedeeltelijke dekking met Scotchgard™ Paint Protection Pro Series biedt onzichtbare bescherming voor kwetsbare delen van uw voertuig zoals de motorkap, spatborden en zijspiegels.

  3M™ Automotive Window Film Obsidian Series geeft uw ramen een donkere tint om uw bezittingen te helpen beschermen.

  De accenten van 3M™ Wrap Film zorgen voor een luxe look die uw persoonlijkheid uitdraagt.

  Prijs:


Installateur spant wrapfolie over de motorkap van een auto

Ontvang een offerte van een 3M Endorsed Installer.

3M persoonlijke auto-oplossingen zijn beschikbaar in verschillende prijsklassen en configuraties. Neem contact op met onze vertrouwde 3M Endorsed Installers om u te helpen uw visie tot leven te brengen.

ZOEK EEN INSTALLATEUR IN DE BUURT
 • Vrouw die blindeerfolie installeert aan de binnenkant (passagierszijde) van een sportwagen
  Autowraps gegrondvest op wetenschap

  3M is toonaangevend op het gebied van innovatie en heeft 100 jaar ervaring met lijmtechnologie waarmee hoogwaardige autofolies worden gemaakt die goed aan uw voertuig blijven kleven. We hebben ook meer dan 55 jaar ervaring in raamfolie voor auto's en ontvingen ons eerste patent op zonwerende raamfolie in 1966.

 • Raamtint op twee auto's
  Vertrouwd door autoliefhebbers

  Kwaliteit, betrouwbaarheid en uitzonderlijke service. Daarom is 3M de officiële leverancier van autofolies voor de Ferrari Club of America en de Tesla Motors Club.

Restyling Studio
Breng uw visie tot leven.

Kies uit verschillende kleuren, dekkingsopties en finishes om uw eigen ontwerp te creëren met de Restyling Studio-tool.

START DE RESTYLING STUDIO (UK, ENGLISH)

Hulp nodig bij het personaliseren van uw auto?

Neem contact met ons op als u verdere vragen over onze oplossingen en diensten hebt. We horen graag van u.