Simulator voor raamfolies voor auto's

Weet u al wat u wilt?
Onze door 3M goedgekeurde installateurs helpen u uw eigen unieke visie realiteit te maken.

Crystalline

Als u op zoek bent naar het allerbeste op het gebied van geavanceerde technologie, superieure helderheid en prestaties met een premium uitstraling, dan zijn 3M™ Crystalline Automotive Window Folies voorzien van een gepatenteerde, meerlaagse optische folietechnologie die meer dan 200 lagen combineert in een folie die dunner is dan een Post-it®. Deze unieke technologie is de reden waarom een heldere folie meer warmte kan afstoten dan donkere folies, zonder het uiterlijk van uw auto te veranderen.

Meer informatie over Crystalline Automotive Window Folies


Colour Stable

Neem met minder geen genoegen! Het uiterlijk van 3M Color Stable wedijvert met getint fabrieksglas, wordt nooit paars en biedt een hoge warmtewerendheid zonder de bekende signaalinterferentie! Het revolutionaire nano-koolstofpolyester van 3M zorgt voor een ongelooflijke uitstraling en verbluffende kleurstabiliteit.

Meer informatie over onze kleurstabiele raamfolies voor auto's


Obsidian

De Obsidian-serie van 3M™ bevat de gepatenteerde Infuse-technologie van 3M die een betere duurzaamheid, kleurbehoud en lichtbestendigheid biedt dan veel geverfde folies. Obsidiaan biedt ook een sterke warmtewering, lage reflectiviteit en bescherming tegen ultraviolette (UV) stralen, zodat u er cool uit kunt zien en blijven.

Meer informatie over Obsidian Automotive Window Folie


FX HP

FX HP geeft een stoere uitstraling aan de buitenkant, maar is cool en privé aan de binnenkant. FX HP is een hybride van twee folietechnologieën en combineert een geverfde folie met een gemetalliseerde folie voor extra warmtewering en verbeterd comfort. FX HP is een economisch alternatief voor raamfolie dat een uitstekende warmteafvoer biedt zonder in te boeten op kwaliteit. Omdat FX HP een gemetalliseerde film bevat, kan het draadloze signalen enigszins verstoren.

Meer informatie over FX HP Automotive Window Folies

 • FX HP 5
  FX HP 5
 • FX HP 15
  FX HP 15 class="mix-MMM--img_stretch" />
 • FX HP 20
  FX HP 20
 • FX HP 30
  FX HP 30
 • FX HP 35
  FX HP 35
 • FX HP 50
  FX HP 50

FX ST

FX ST ziet er goed uit en levert geweldige prestaties, waardoor u en uw passagiers zich koel en comfortabel voelen. De FX ST-serie verhoogt de privacy voor u en uw waardevolle spullen dankzij de beschikbare kleurniveaus die tot 95% van het zichtbare licht in uw voertuig kunnen blokkeren. Omdat FX ST niet-gemetalliseerd is, zult u geen signaalstoring ervaren op uw mobiele telefoon, satellietradio of GPS-systeem.

Meer informatie over FX ST Automotive Window Folies

Selecteer (zie afbeelding hieronder)  
 • FX Premium 5
  FX Premium 5
 • FX Premium 15
  FX Premium 15
 • FX Premium 25
  FX Premium 25
 • FX Premium 30
  FX Premium 30
 • FX Premium 35
  FX Premium 35

Veelgestelde vragen over het raamtinten

Bekijk alle veelgestelde vragen over auto personaliseren