Vrouw die raamtinting toepast

Kan ik raamfolies van 3M zelf plaatsen?

VIND EEN ERKENDE INSTALLATEUR
 • Nee, 3M raamfolies moeten door een professional worden aangebracht. Ons netwerk van getrainde installateurs is grondig opgeleid en ervaren in het uitvoeren van werk van hoge kwaliteit. Zo genieten onze klanten van de voordelen van 3M Window Films.

  Zal raamfolie van 3M voorkomen dat mijn autostoelen verkleuren?

  Niets stopt volledig met vervagen. 3M Raamfolies zijn ontworpen om uv-licht, zichtbaar licht en zonnewarmte, die de belangrijkste oorzaken van vervaging zijn, te helpen verminderen. Raamfolies kunnen de levensduur van uw meubels tot wel twee tot vijf keer verlengen.

  Over het algemeen is ultraviolet (UV) ongeveer 40% van de oorzaak, zichtbaar licht ongeveer 25% en warmte ongeveer 25%. De resterende 10% kan worden toegeschreven aan vochtigheid, verontreinigende stoffen, binnenverlichting, kleurstofstabiliteit en andere factoren.

  Dit betekent dat UV-stralen vaak de grootste tol eisen van het interieur van uw auto. Stoffen, leer en kunststoffen absorberen allemaal UV-licht en vervagen, veranderen van kleur, verzwakken of breken af. Onze raamblinderen voor auto's blokkeren tot 99% van deze schadelijke UV-stralen.

  Onze raamfolie beschermt niet alleen uw interieur, maar ook de inzittenden tegen schadelijke UV-straling en wordt door de Skin Cancer Foundation aanbevolen als een effectieve UV-bescherming, die tot 1000 SPF biedt.

  Hoe werken de 3M Sun Control Films?

  3M Sun Control Films zijn ontworpen om de hoeveelheid zonnewarmtetransmissie door vensterglas te verminderen door de zonnereflectie (niet noodzakelijkerwijs zichtbare reflectie) en zonneabsorptie door het glas te vergroten.

  Typische gekleurde of gelakde folies werken voornamelijk door verhoogde absorptie. De kleur absorbeert de zonne-energie bij het glas, waardoor de directe transmissie naar de kamer dus wordt verminderd. Deze folies zijn niet zo effectief als reflecterende folies voor het verminderen van warmte.

  Reflecterende folies zijn folies die nauwkeurig zijn gecoat met metalen. Deze gemetalliseerde folies zijn ontworpen om de zonne-energiereflectie van het glas te vergroten. 3M reflecterende folies variëren van matig tot uitstekend in zonneprestaties.

  Alle 3M Sun Control Films zijn transparant en optisch helder gemaakt. De UV-bescherming is ingebouwd in het lijmsysteem om de folie een lange levensduur te geven en om UV-bescherming te bieden voor al uw huis- en kantoorinrichting.


Breng uw visie tot leven.

Breng uw visie tot leven.

Kies uit verschillende kleuren, dekkingsopties en finishes om uw eigen ontwerp te creëren met de Restyling Studio-tool.

START DE RESTYLING-STUDIO (UK, ENGLISH)

Zoek ervaren installateurs van getinte raamfolies.

Het blinderen van ramen is een delicaat en ingewikkeld proces.

3M Endorsed Installers vormen een wereldwijd netwerk van specialisten. Zij beschikken over de vaardigheden en kennis om 3M producten voor autopersonalisatie aan te passen aan uw behoeften.

Herobanner van handen die op een toetsenbord typen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als u verdere vragen over onze oplossingen en diensten hebt. We horen graag van u.

CONTACT OPNEMEN