vrouw die raamfolie toepast

Laat uw auto personaliseren over aan de professionals.

3M Endorsed Installers hebben de vaardigheden om 3M autopersonaliseringsproducten toe te passen op uw wensen.

De door 3M goedgekeurde installateurs worden streng getest volgens onze hoge normen en maken deel uit van een wereldwijd netwerk van specialisten op het gebied van voertuigaanpassingen. Ze hebben de vaardigheid en kennis om 3M-autopersonalisatieproducten voor te bereiden en toe te passen volgens uw vereisten en volgens de standaard die u verwacht.

Het certificeringsproces omvat een strenge schriftelijke en praktische test, zodat u erop kunt vertrouwen dat een door 3M goedgekeurde installateur een professionele installatie levert. Al onze gecertificeerde wrappers zijn gekozen vanwege hun technische vaardigheden en kennis en hebben een passie voor het leveren van opvallende carwraps die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.

  • man die lakbeschermingsfolie aanbrengt

    Elementen waarmee u rekening moet houden bij het wrappen van uw auto

    • Ervaring – Ons netwerk van ervaren installateurs streeft ernaar een hoog niveau van service en professionaliteit te bieden voor autopersonalisatieoplossingen van 3M. Onderzoek voordat u een restyler kiest de professionele certificeringen van het bedrijf en bekijk foto's van voltooide projecten.
    • Omgeving – De faciliteit waar een installatie plaatsvindt, moet onberispelijk schoon zijn. Een schone werkplaats helpt voorkomen dat vuil door een folie heen komt en voorkomt dat grotere deeltjes gaten en scheuren in de folie veroorzaken.
    • Uitrusting – Wanneer je een restylingbedrijf binnenloopt, wil je zeker weten of deze over het juiste gereedschap voor de klus beschikt. Deze omvatten een rakel voor een soepele en rechte folietoepassing, Knifeless Tape om zonder mes door de voertuigwrap te snijden, wraphandschoenen om vingerafdrukken te voorkomen en een heteluchtpistool om de folie zachter te maken voordat deze op uw voertuig wordt aangebracht.
man die lakbeschermingsfolie aanbrengt

Vind uw door 3M goedgekeurde installateur

VIND EEN 3M ENDORSED INSTALLER

Hulp nodig?

Voor verdere vragen over onze oplossingen en services,
neem contact op. We horen graag van u.