Autowrap installeren op de motorkap

Hoe duur is een autowrap?

VIND EEN 3M ENDORSED INSTALLER
 • Het wrappen van auto's heeft alles te maken met iets creëren dat zowel uniek als persoonlijk en mooi is. Carwraps zijn allemaal verschillend en daarom is de vraag 'hoeveel kost het wrappen van een auto' moeilijk te beantwoorden. De kosten van een carwrap zijn op de eerste plaats afhankelijk van het type auto en de specifieke wrapfolie die u wilt gebruiken. Maar er bestaat geen standaard prijskaartje voor een hoogwaardige, professionele carwrap. Zie het als het geven van een opdracht voor het maken van een kunstwerk; de prijsvariatie kan enorm zijn, afhankelijk van uw specificaties.

  De kosten van carwrapping kunnen oplopen van €1800 tot €5000

  Een typische autowrap kan tussen de €1800 en €5000 kosten en kan afhangen van de complexiteit van het project en de prijzen van individuele wrapshops.

  Als uw budget voor carwrapping ongeveer €1000-1500 is, kan dit meestal worden bereikt door het wrappen van deurklinken, spiegels en zelfs de bumpers en dorpels achterwege te laten. Voor deze prijs mag u echter niet de hoogste kwaliteitsniveaus verwachten. De wrapfolie wordt dan gewoon gesneden en rond de randen van de carrosserie gevouwen. De auto ziet er op het eerste gezicht totaal anders uit, maar niet als u goed kijkt. Ook de houdbaarheid en houdbaarheid van de folieverpakking kan in deze prijsklasse beperkt zijn.

  Als u €2500 - €5000 uitgeeft aan een autowrap, komt u in het buitenbereik. Hier kunt u autowrapping verwachten van de allerhoogste standaard, met veel aandacht voor detail.

  Als u op zoek bent naar iets dat er ongeveer tussenin zit, kunt u een zeer goede autowrap krijgen voor ongeveer €2000.

  In de meeste gevallen liggen de kosten voor het inpakken van auto's typisch ergens tussen deze midden- en hogere cijfers. Vanaf €1800, met mogelijke extra's van €200 tot €300 afhankelijk van het type auto en de gebruikte autowrapfolie, eindigt u met een zeer goed gewrapte auto. Deze mogelijke kosten van een carwrap omvatten in het algemeen de materialen, het huren van een ruimte voor de oppervlaktevoorbereiding en de arbeidsuren. Er zou ook een strenge beoordeling en definitieve schoonmaak moeten plaatsvinden voordat u de gewrapte auto terugontvangt.

  Tip: Praat met uw 3M Select Partner voordat u een besluit neemt. Zij kunnen u adviseren en u een nauwkeurige offerte sturen op basis van uw persoonlijke behoeften en het gewenste eindresultaat.

  Wat zijn de onderhoudskosten na het laten wrappen van een auto?

  Carwrapfolie dient dezelfde zorg te krijgen als autolak. Regelmatig reinigen is essentieel aangezien vuil anders vast komt te zitten op het voertuig. Daarom adviseren we u regelmatig een borstelloze autowasserij (zonder hot wax) te bezoeken of zorgvuldig met de hand te wassen.

  Matte en gestructureerde wrapfolies vereisen meer zorg dan glanzende oppervlakken, doordat fijnstof zich gemakkelijker kan vastzetten vanwege de ruwheid en de structuur. Schoonmaken van deze oppervlakken duurt ook langer. Een 3M erkend installateur kan tegen een meerprijs gespecialiseerde schoonmaakproducten kunnen leveren.


Breng uw visie tot leven.

Breng uw visie tot leven.

Kies uit verschillende kleuren, dekkingsopties en finishes om uw eigen ontwerp te creëren met de Restyling Studio-tool.

START DE RESTYLING-STUDIO (UK, ENGLISH)

Zoek ervaren autowrap-installateurs.

Het wrappen van een auto is een delicaat en ingewikkeld proces.

3M Endorsed Installers vormen een wereldwijd netwerk van specialisten. Zij beschikken over de vaardigheden en kennis om 3M producten voor autopersonalisatie aan te passen aan uw behoeften.


Herobanner van handen die op een toetsenbord typen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als u verdere vragen over onze oplossingen en diensten hebt. We horen graag van u.

CONTACT OPNEMEN