Autowrap installeren op de motorkap

Kan de wrap worden verwijderd?

VIND EEN ERKENDE INSTALLATEUR
 • Ja. Als ze binnen de garantieperiode van 3M worden verwijderd, moeten ze netjes kunnen worden verwijderd. Als er resten achterblijven, kunt u deze eenvoudig verwijderen.

  Kan ik het zelf verwijderen? Laat het residu achter?

  Ja, u kunt het zelf verwijderen, maar we raden een professionele verwijdering aan. Door het op te warmen zal het helpen loslaten en laat het geen residu achter op het oppervlak.

  Verwijdert het de lak?

  Als het lakwerk origineel was toen de autowrap werd aangebracht, zal het niet beschadigd raken. Slecht uitgeharde overspuitingen zijn echter kwetsbaarder, dus raadpleeg altijd een installateur als u een overspuiting heeft gehad.

  Hoe lang gaat mijn wrap mee?

  Uw autowrap correct geïnstalleerd en goed onderhouden, is gegarandeerd tot 8 jaar bij verticale toepassing en tot 3 jaar bij horizontale (niet-verticale) toepassingen. Voor geprinte grafische wraps duurt de garantie tot 8 jaar, afhankelijk van de gebruikte printers en inkten. Vraag uw installateur welk product wordt gebruikt en wat de respectievelijke garantieperiode is.

  Is mijn wrap bestand tegen alle weersomstandigheden?

  Ja. Onze wrapmaterialen zijn gemaakt en getest om de elementen te weerstaan. U kunt helpen de schoonheid en levensduur van uw autowrap te beschermen door uw voertuig indien mogelijk binnen te stallen en regelmatig en grondig schoon te maken.


Breng uw visie tot leven.

Breng uw visie tot leven.

Kies uit verschillende kleuren, dekkingsopties en finishes om uw eigen ontwerp te creëren met de Restyling Studio-tool.

START DE RESTYLING-STUDIO (UK, ENGLISH)

Zoek ervaren autowrap-installateurs.

Het wrappen van een auto is een delicaat en ingewikkeld proces.

3M Endorsed Installers vormen een wereldwijd netwerk van specialisten. Zij beschikken over de vaardigheden en kennis om 3M producten voor autopersonalisatie aan te passen aan uw behoeften.


Herobanner van handen die op een toetsenbord typen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als u verdere vragen over onze oplossingen en diensten hebt. We horen graag van u.

CONTACT OPNEMEN