Autowrap installeren op de motorkap

Kan ik zelf de autowrap installeren?

VIND EEN ERKENDE INSTALLATEUR
 • Hoewel het mogelijk is, raden we u ten zeerste aan om gebruik te maken van een gecertificeerde, professionele installateur om ervoor te zorgen dat de kwaliteit, het uiterlijk en de duurzaamheid van de folie voldoen aan uw verwachtingen. Het zelf aanbrengen van de wrapfolie kan heel gemakkelijk fout gaan en valt dan niet onder onze uitgebreide garantie.

  Als je de vaardigheden wilt leren en in aanmerking wilt komen om zelf wraps te installeren, lees dan onze gids om een 3M erkende installateur.

  Welke auto-graphics zijn er beschikbaar?

  U kunt elke tekst of elk ontwerp laten afdrukken, of u kunt een effen gekleurde folie gebruiken en deze in een specifieke vorm snijden. Je kunt zelfs een combinatie van beide doen! Onze door 3M goedgekeurde installateurs kunnen u helpen uw eigen unieke ontwerp te maken en het vervolgens voor u te installeren.

  Wie verzorgt het aanbrengen en waar?

  Ons netwerk van 3M Endorsed Installers kan een hoogwaardige installatie voor u uitvoeren. Ze maken deel uit van een landelijk netwerk van specialisten die over de vaardigheden en kennis beschikken om 3M carwrappingproducten voor te bereiden en aan te brengen volgens uw exacte vereisten. Gekozen vanwege hun beste zakelijke praktijken, technische vaardigheid en kennis, zijn alle 3M Endorsed Installers gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige, opvallende carwraps die de tand des tijds doorstaan. Vind uw dichtstbijzijnde installateur met behulp van onze zoekfunctie.

  Kan ik alleen delen van mijn auto wrappen in plaats van de hele auto?

  Ja, sommige van de meest unieke en interessante wraps hebben alleen details op plaatsen zoals het dak, de motorkap, buitenspiegels of voorgrill. Het is een geweldige manier om uw auto te personaliseren zonder ten koste te gaan van een volledige wrap.

  Kan de folie de lak van mijn auto beschadigen?

  Verwijdering binnen de garantieperiode van de wraps zal hoogstwaarschijnlijk geen schade veroorzaken. 3M car wrap folies zijn getest op compatibiliteit met veel van de veelgebruikte laksystemen in de auto-industrie. Tientallen jaren ervaring tonen aan dat onze lijmen doorgaans niet chemisch reageren met de lak.

  Onjuiste lakreparatie kan echter een lage hechting aan de carrosserie hebben, wat betekent dat sommige bij het verwijderen samen met de folie kunnen worden losgetrokken.

  Waar zijn de geprinte wrapfolies van gemaakt?

  3M car wraps zijn gemaakt van geprinte grafische folies die speciaal zijn ontworpen om te worden bedrukt met digitale inkjetprinters. De geprinte folies moeten worden beschermd door een overlaminaat dat afhankelijk van uw voorkeur glanzend of mat kan zijn.

  Zal de kleur van mijn geprinte wrap er precies hetzelfde uitzien als op mijn scherm?

  In de meeste gevallen zult u geen verschil merken. Vanwege het brede scala aan monitoren en monitorinstellingen kunnen we de nauwkeurigheid van de kleuren die u op uw scherm ziet niet garanderen.

  Hoe lang duurt de installatie?

  Over het algemeen duurt het plaatsen van een volledige autowrap ongeveer een dag. We raden echter aan om uw auto nog een dag in de winkel te laten staan om ervoor te zorgen dat de folie goed aan de auto hecht. Als u op zoek bent naar een gedeeltelijke wrap, is de benodigde tijd veel korter. Bij het indienen van uw verzoek kan de installateur u informeren over de hoeveelheid tijd die uw wrap nodig heeft.

  Terug naar de hoofdpagina met veelgestelde vragen


Breng uw visie tot leven.

Breng uw visie tot leven.

Kies uit verschillende kleuren, dekkingsopties en finishes om uw eigen ontwerp te creëren met de Restyling Studio-tool.

START DE RESTYLING-STUDIO (UK, ENGLISH)

Zoek ervaren autowrap-installateurs.

Het wrappen van een auto is een delicaat en ingewikkeld proces.

3M Endorsed Installers vormen een wereldwijd netwerk van specialisten. Zij beschikken over de vaardigheden en kennis om 3M producten voor autopersonalisatie aan te passen aan uw behoeften.


Herobanner van handen die op een toetsenbord typen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als u verdere vragen over onze oplossingen en diensten hebt. We horen graag van u.

CONTACT OPNEMEN