Man die lakbeschermingsfolie aanbrengt

Waarom heb ik lakbeschermingsfolie nodig?

VIND EEN ERKENDE INSTALLATEUR
 • Lakbeschermingsfolie is een zeer effectieve manier om je lak te beschermen tegen steenslag, slijtage en milieuschade. Het vormt een duurzame beschermende barrière zonder het uiterlijk van het voertuig te veranderen, zodat uw voertuig er zo goed als nieuw uitziet.

  Wanneer is de beste tijd om lakbeschermingsfolie te laten aanbrengen?

  Zo snel mogelijk na aankoop van het voertuig. Idealiter binnen de eerste weken of in ieder geval voordat er teveel schade is opgelopen. Voorkomen is beter dan genezen, dus hoe eerder hoe beter!

  Hoe wordt lakbeschermingsfolie aangebracht?

  Alle lakbeschermingsfolies worden geïnstalleerd door ons goedgekeurde netwerk van 3M goedgekeurde installateurs, die specifiek zijn opgeleid om te werken met 3M-folies en installatiepraktijken die ervoor zorgen dat uw folie er geweldig uitziet zonder luchtbellen of ruwe randen. Eenmaal aangebracht door onze professionele installateurs vallen onze wraps onder de 3M uitgebreide garantie.

  Wat moet ik doen voorafgaand aan de installatie?

  Niets, zolang de auto of fiets maar redelijk schoon is. De erkende installateur zal het oppervlak volledig reinigen en voorbereiden voor installatie, zodat er verder niets nodig is.

  Is de folie op maat gesneden op het voertuig?

  Voor het grootste deel gebruiken onze installateurs patroonontwerpen die voorgesneden zijn. Deze worden vervolgens met een plotter uitgesneden bij de installateur, klaar om op uw specifieke voertuigmodel te passen.

  Kan de lakbeschermingsfolie worden verwijderd?

  Lakbeschermingsfolie is bedoeld om permanent te zijn, maar kan worden verwijderd zonder de lak van uw auto te beschadigen. 3M raadt u aan een 3M™ Paint Protection Film-installateur te bezoeken voor verwijdering.


Breng uw visie tot leven.

Breng uw visie tot leven.

Kies uit verschillende kleuren, dekkingsopties en finishes om uw eigen ontwerp te creëren met de Restyling Studio-tool.

START DE RESTYLING-STUDIO (UK, ENGLISH)

Zoek ervaren installateurs van lakbeschermingsfolie.

Het aanbrengen van lakbeschermingsfolie is een delicaat en ingewikkeld proces.

3M Endorsed Installers vormen een wereldwijd netwerk van specialisten. Zij beschikken over de vaardigheden en kennis om 3M producten voor autopersonalisatie aan te passen aan uw behoeften.


Herobanner van handen die op een toetsenbord typen

Hulp nodig?

Neem contact met ons op als u verdere vragen over onze oplossingen en diensten hebt. We horen graag van u.

CONTACT OPNEMEN