1. Alle 3M-producten
 Resultaten 
Hoofd- en gelaatsbescherming

Hoofd- en gelaatsbescherming

Comfort & compatibiliteit

Vind een Product
 • Producttype  
  • + Meer

 • Deze producten zijn gemaakt om sterk te zijn, om de hele dag door comfort te bieden en het zicht te verbeteren. Sommige modellen fungeren als ´houder´ voor andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) producten, zoals gehoorbescherming.

  3M heeft de moed gehad om een revolutie te ontketenen in de wereld van productontwerpen voor hoofd- en gelaatsbescherming. Met zijn bekroonde lichtgewicht ontwerpen, heeft 3M veiligheidshelmen naar een nieuw niveau van comfort en duurzaamheid gebracht.

  Ze zijn te combineren met een groot aantal andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).


ProductcatalogusToepassingen

Video's


Bronnen

 • Wanneer een helm wordt blootgesteld aan zonlicht kan de betrouwbaarheid van de kunststof schaal mogelijk worden aangetast door de interactie tussen UV-straling en kunststof. De gepatenteerde Uvicator-technologie laat de gebruiker zien wanneer de helm te veel is blootgesteld aan de straling en moet worden vervangen.

  Ontdek de Uvicator-technologie

 • In Europa moeten alle persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn voorzien van een CE-keurmerk en de PBM Richtlijn 89/686/EEG volgen, voordat ze op de markt kunnen worden gebracht.

  Ga naar de lijst met Europese veiligheidsnormen


Aanvullende bronnen

 • Waarom hoofd- en gelaatsbescherming van 3M?
  3M is een betrouwbare merk voor veiligheidshelmen. We bieden comfortabele, betrouwbare en gebruiksvriendelijke veiligheidshelmen en vizieren aan zeer diverse bedrijfstakken. Deze veiligheidshelmen en vizieren zijn compatibel met een groot aantal andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

Hoofd- en gelaatsbescherming van 3M

Het merk 3M omvat een complete lijn veiligheidshelmen, vizieren, combinaties en accessoires voor iedereen die wordt blootgesteld aan risicovolle omgevingen. Ons doel is de voortdurende verbetering van onze producten en om de optimale balans te bieden tussen comfort en veiligheid.