Een eersteklas productieomgeving in stand houden

Een eersteklas productieomgeving in stand houden

U bent trots op uw producten en uw werkomgeving. Met tapes van 3M kunt u beide van hun beste kant laten zien.

 • Interieur van fabriek

  Onderhoudsstop

  Een onderhoudsstop, wanneer die dan ook plaatsvindt, is een mooie gelegenheid om aanpassingen door te voeren. Meestal richt u zich hierbij op dringende of ingrijpende zaken, zoals onderhoud van machines, opnieuw inrichten van productielijnen of zelfs installatie van nieuwe machines. Bij nieuwe workflows horen dan ook vaak nieuwe vloerlijnen. Om te voorkomen dat u kostbare tijd verliest die u nodig hebt voor het eigenlijke doel, kunt u met tape snel en eenvoudig vloermarkeringen aanbrengen.

 • Inspectie door het management

  Inspectie door het management

  Hoog bezoek dat de productieomgeving wil inspecteren, kan leiden tot veel stress. U moet uw tijdsrapportage overleggen of het aantal dagen zonder arbeidsongevallen, of zelfs uw Kaizen-borden. De voorbereidingen voor een bezoek dat zoveel impact op uw carrière kan hebben, neemt veel tijd in beslag. Om er zeker van te zijn dat de bazen zich kunnen richten op uw sterke punten en uw team, helpt het als de productieomgeving er op z'n best uitziet. Nieuwe tape om uw 5S-gebieden, werkplekken en leidingen te markeren, draagt aanzienlijk bij aan een goede indruk.

 • Bezoek en audit door klanten

  Bezoek en audit door klanten

  U steekt veel tijd en moeite in de kwaliteit van de producten die u aan uw klanten levert. Maar misschien straalt uw fabriek dat niet helemaal uit. Maar daar kunt u gemakkelijk wat aan doen. Vervang oude lijnen door markeringstape. Of het nu gaat om leidingen of vloeren, uw klant zal het zien. En u wilt dat het er goed uitziet. Zo blijft de aandacht van de klanten gericht op de echte reden voor het bezoek: uw producten.


Aanbevolen producten

 • 971
 • 471
 • 764

Gerelateerde inhoud


Maak verbinding met ons

Wij staan voor u klaar

Hebt u hulp nodig om het ideale product voor uw project te vinden? Neem contact met ons op voor productinformatie, technische gegevens of gebruiksadvies, of als u wilt samenwerken met een 3M technisch specialist.