Ondersteuning van klanten bij verbindingstechnieken in de maakindustrie

Support
Maak verbinding met ons en stel uw vraag

Krijg antwoorden op vragen over 3M producten voor verbinden & verlijmen.

Laten we samenwerken! 3M producten worden constant verder ontwikkeld om aan de behoeften van klanten te voldoen. Neem contact met ons op als u hulp nodig hebt bij het vinden van het juiste product of andere vragen hebt over 3M oplossingen.

 • Stuur ons een bericht

  Wij zullen binnen 24-48 uur reageren op uw e-mail.

 • Adres

  Adres

  3M Nederland B.V.
  Molengraaffsingel 29
  2629 JD Delft

webLoaded = "false"
Stel uw vraag aan de 3M experts in Tapes, Lijmen, Verbindingen & Assemblage

Heeft u vragen over samples, testen, applicaties of producten? Vul onderstaand formulier in en we contacteren u binnen 48 uur.


Enkel voor industriële klanten

Disclaimer: het 3M ask an expert formulier is ontwikkeld voor industriële klanten en is niet bedoeld voor consumenten. We behouden ons het recht voor om zonder opgaaf van reden aanvragen die niet bedoeld zijn voor industriële toepassingen te diskwalificeren. Bent u een 3M distributeur, neem dan contact op met uw 3M vertegenwoordiger.

 • Velden met een * zijn verplicht

 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
 •  
 • Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Nederland B.V. en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.

 • Verzenden

Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands