Gebruik tape met respect voor onze planeet

Gebruik tape met respect voor onze planeet

Brengt u nog steeds markeringen aan in uw fabriek met verf of traditioneel vinyltape? 3M heeft oplossingen die duurzaam zijn en de planeet minder belasten.

 • Afvoer van verf en andere vloeistoffen

  Afvoer van verf en andere vloeistoffen

  Vloeibare verf wordt veel gebruikt in fabrieken en magazijnen. Het is natuurlijk stevig, maar het heeft ook een aantal nadelen. Denk aan de kosten, het gedoe en het milieu-effect van verfresten. Die moet u natuurlijk op de juiste wijze afvoeren, evenals de oplosmiddelen waarmee u kwasten en bakjes schoonmaakt.

  U kunt dit ongemak voorkomen door waar mogelijk 100% vaste producten te gebruiken. Met tape kunt u vloeren, wanden en leidingen markeren. Dit is niet alleen eenvoudig in het gebruik, maar kan ook zonder allerlei speciale vereisten worden afgevoerd.

 • 3M™ Ultra duurzame vloermarkeringstape 971

  PLA

  Misschien heeft uw bedrijf geen specifiek milieubeleid. Maar uw klanten kunnen dat nog wel hebben. Ze waarderen gebruik van milieuvriendelijke materialen in uw productieprocessen. Dit kan u zelfs een concurrentievoordeel opleveren, waarmee u meer omzet binnenhaalt.

  3M™ Ultra duurzame vloermarkeringstape 971 heeft een milieuvriendelijke, plantaardige drager van PLA (polymelkzuur). De drager van dik PLA is uiterst stevig en wordt gemaakt met minder fossiele brandstoffen dan traditionele vinyltapes op basis van aardolie. Als u 3M 971 tape gebruikt, laat u op eenvoudige wijze aan uw klanten zien dat u onze planeet respecteert.

   

 • Tape-afval

  Tape-afval

  Veel vloermarkeringstapes slijten snel. U moet het dan keer op keer vervangen, wat naast extra werk ook een grote hoeveelheid tape-afval oplevert. Robuuste tapes zoals 3M 471 en 971 zijn speciaal ontworpen voor langdurig gebruik. En als de tape langer meegaat. betekent dat minder vaak vervangen, minder afval en minder afval.


Aanbevolen producten

 • 971
 • 471
 • 764

Gerelateerde inhoud


Maak verbinding met ons

Wij staan voor u klaar

Hebt u hulp nodig om het ideale product voor uw project te vinden? Neem contact met ons op voor productinformatie, technische gegevens of gebruiksadvies, of als u wilt samenwerken met een 3M technisch specialist.