• Oude deuren, nieuwe look.

  augustus 09, 2017
  Samenwerking Festool en 3M van start
   
  • Samenwerking Festool en 3M van start

   voor                    na

   Met de directe toegang tot de luchthaven, is het Sheraton Amsterdam Airport Hotel een comfortabele locatie die gebruikt wordt door vele internationale reizigers. Het is ideaal voor vakantiegangers/forenzen die stijl en kwaliteit verwachten zonder in te boeten op functionaliteit. Gedurende de jaren zijn de hoteldeuren beschadigd door het vele gebruik, wat resulteerde in verkleurde en verouderde hoteldeuren. Hierom heeft het hotelmanagement gekozen om de deuren te renoveren met een minimum aan verstoring van de dagelijkse activiteiten door geluidsoverlast of rommel.

   Na een pilotproject en uitvoerige analyse van vergelijkbare oplossingen, koos het Sheraton Amsterdam Airport Hotel 3M™ DI-NOC™ Architecturale Afwerkingen voor een volledige make-over van zijn deuren.

   Patrick Zeeuw, Technical Service Directeur van de Starwood Hotels, Nederland citeert:
   “De kwaliteit van DI-NOC is uitstekend en biedt een grote keuze in afwerkingen." Het gebruik van deze architecturale oplossing biedt een praktisch voordeel voor een druk hotel: "Het is makkelijk te vervangen bij kleine beschadigingen" zegt Zeeuw. "Geen enkele andere leverancier kon een uitgebreide garantie bieden en dat gaf ons veel vertrouwen in het product. Bijvoorbeeld, wij verzekeren de kleurvastheid voor meerdere jaren."

  • Samenwerking Festool en 3M van start

   Premium Folie

   Meer dan 400 deuren zijn gerepareerd en gerenoveerd met 3M DI-NOC afwerkingen tijdens het programma. Project Manager Rob Deventer van System-Line omschrijft het proces van renovatie tot decoratie. Om onze klanten te beschermen, werkten we in fases. Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel zorgde ervoor dat elke maandag een aantal delen van een verdieping beschikbaar waren, zodat we daar konden werken." Rob vervolgt: "Het hele proces verliep soepeltjes. DI-NOC is niet alleen een geweldige folie: het aanbrengen is een fluitje van een cent."

   Binnen tien werkdagen waren alle deuren gerenoveerd zonder enige significante impact op de hotelzaken en zijn gasten. "Het zou onmogelijk zijn om deze resultaten te behalen als we alle deuren hadden moeten schilderen" zegt Deventer. "Schilderen neemt veel meer tijd in beslag en zorgt voor veel meer overlast voor de gebruikers van het gebouw." Zeeuw herinnert zich dat "het hele team met onze samenwerkte, bij het plannen bijvoorbeeld. Daar werd snel op elkaar gereageerd indien nodig."

   Het Sheraton Amsterdam Airport Hotel koos uit de meer dan 800 beschikbare DI-NOC patronen het warm wood effect. Zeeuw: "Mooi of 'niet mooi' is natuurlijk een kwestie van smaak, maar we hebben al veel positieve reacties ontvangen. De deuren zien er veel beter uit en hebben een compleet ander design. Het resultaat is feilloos, het past perfect en de afwerking is perfect; het gehele installatieproces ging zeer soepeltjes. Kortom, ik ben heel tevreden."

  •  

   3M™ Architectural Markets brengt de lange innovatietraditie van het bedrijf naar de wereld van het ontwerp om commerciële architecten, ontwerpers en gebouweigenaren geweldige plekken te laten creëren. 3M Architectural Markets verweeft verfijnd design met de meer dan veertig unieke technologische platformen van 3M; dit brengt inspirerende nieuwe mogelijkheden naar deze business.