Kies de juiste veiligheidsbril voor uw werk

Afhankelijk van waar u werkt en wat u doet, kunnen uw ogen gevaar lopen of schade oplopen door talrijke gevaren. Als u deze risico's onderkent, kunt u de juiste veiligheidsbril kiezen. Bekijk de productcatalogus.

close-up van werknemer die ruimzichtbril draagt
 • Impact - Rondvliegende deeltjes of objecten

  Laat u niet misleiden door het woord deeltjes - ze mogen dan klein zijn, maar rondvliegende deeltjes hebben voldoende massa en snelheid om uw onbeschermde netvliezen te doorboren of te snijden. Bewegende machines en het inslaan van vaste voorwerpen zijn ook veel voorkomende risico's voor de ogen op de werkplek.

   

 • Vreemde materialen

  Zelfs als u niet direct met gevaarlijke stoffen werkt, kunnen ze in de lucht van uw werkplek blijven hangen. Stofdeeltjes, vloeimiddelen die bij bepaalde werkzaamheden worden gebruikt, en in de lucht zwevende metaaldampen en rook van het booglassen kunnen gevaar voor de ogen opleveren.

 • Contact met chemicaliën

  Gevaarlijke chemische stoffen vormen op veel werkplekken een risico voor de ogen, zelfs als u er niet direct mee werkt. Bij incidenteel contact als gevolg van spatten bestaat het risico van blootstelling aan water, verf en andere chemicaliën.

 • Optische Straling

  Bronnen van optische stralingsgevaren (ultraviolet (UV) en infrarood (IR)) zijn onder meer lassen, hardsolderen, snijden, ovens, warmtebehandelingen, kunstmatige en natuurlijke lichtbronnen met hoge intensiteit en ultraviolette (UV) lampen.


Wij werken al decennia in uw sector

 • Van wolkenkrabbers tot keukenverbouwingen, wij hebben ons oogbeschermingsassortiment opgebouwd door de ooggevaren te leren kennen waarmee bouwvakkers in elk aspect van het bouwproces te maken krijgen.

 • We zijn geen vreemden van scheepswerven en booreilanden en alles daartussen in. Wij hebben het zware werk gedaan en kennen de unieke oogbeschermingsgevaren waarmee uw werknemers worden geconfronteerd.

 • Als het gaat om de unieke gevaren die farmaceutische werknemers lopen, zijn wij precies wat de dokter heeft besteld om de ogen van uw onderzoeks-, ontwikkelings- en productiemedewerkers te helpen beschermen.

 • Oogbescherming is van essentieel belang voor de veiligheid van werknemers in de voedings- en drankenindustrie. Daarom hebben wij de lijnen bewandeld, met uw werknemers gesproken en uw processen bestudeerd - om oplossingen te leveren die de juiste zijn.

3M™ SecureFit™ brillenplatform
Vraag een gratis sample aan.

Wanneer comfort de hele dag door een must is, hoeft u niet verder te kijken dan dit innovatieve 3M™ SecureFit™ brillenplatform dat comfortabele drukvereffening biedt door de veren te laten buigen en zich aan te passen aan de grootte en vorm van het hoofd van de drager.

Vraag uw demonstratie-exemplaar aan