Haal robuuste tape voor zware omstandigheden in huis

Haal robuuste tape voor zware omstandigheden in huis

Bezwijken uw tapelijnen te vaak onder alles wat er overheen loopt en rijdt? We hebben de robuuste tape waar u naar zoekt.

 • 3M 471 vloertape op een gebouwenvloer

  Slijtweerstand

  De meeste vinyltapes slijten snel. Daarom hebben we 3M Vinyltape 471 dun maar uiterst sterk gemaakt. Dankzij de vinyldrager met zijn speciale samenstelling en in het materiaal geïntegreerde kleuren voor gestreepte versies bieden deze tapes uitstekende slijtweerstand en heldere kleuren die lang meegaan. En zo profiteert u van veelzijdige en robuuste tapes.

 • Vloermarkeringstape 971 van 3M

  Stevige drager

  In elke fabriek zijn er wel plekken waar veel verkeer overheen gaat. Traditioneel konden die eigenlijk alleen goed worden gemarkeerd met verf, waardoor de markering lastig was aan te passen. 3M Vloermarkeringstape 971 is gemaakt om zware belasting door vorkheftrucks, karren en pallets te doorstaan. Dankzij de stevige drager kunt u met deze tape lastige plekken markeren en toch alles snel omgooien als de omstandigheden wijzigen.

 • Sterke lijmkracht

  Sterke lijmkracht

  Bij tapes is een stevige drager slechts het halve verhaal. Zonder goede lijm zal de tape nog steeds opkrullen, knikken en losraken. Alle vloermarkeringsproducten van 3M zijn specifiek ontwikkeld om uitstekend te hechten op zeer verschillende vloeroppervlakken.


Aanbevolen producten

 • 971
 • 471
 • 764

Gerelateerde inhoud


Maak verbinding met ons

Wij staan voor u klaar

Hebt u hulp nodig om het ideale product voor uw project te vinden? Neem contact met ons op voor productinformatie, technische gegevens of gebruiksadvies, of als u wilt samenwerken met een 3M technisch specialist.