Maak uw werkomgevingen flexibeler met tape

Maak uw werkomgevingen flexibeler met tape

Verandert uw werk continu? Zie hoe u met 3M-tapes snel en efficiënt met alle veranderingen meegaat.

 • Verwijderen zonder resten

  Verwijderen zonder resten

  Veel tapes laten lijmresten achter wanneer u ze verwijdert. Het kost weer extra tijd en geld om deze te verwijderen. De 3M tapes 971 en 471 kunt van de meeste vloeroppervlakken verwijderen zonder resten, zelfs na maandenlang gebruik. Zo hoeft u geen tijd en moeite te besteden aan het wegkrabben van lijmresten of verf.

 • Verwijderen in één stuk

  Verwijderen in één stuk

  Oude tape wegkrabben is niemands favoriete tijdverdrijf. Maar de meeste vinyltapes zijn zelfs na slechts enkele maanden gebruik lastig te verwijderen, omdat ze telkens rafelen en afbreken. De tapes 971 en 471 van 3M zijn ontworpen in één stuk te worden verwijderd. Zo kunt u een oude lijn gemakkelijk lostrekken en een nieuwe vloerindeling aanbrengen.

 • Niets op te ruimen

  Niets op te ruimen

  Lijnen schilderen kan rommelig en tijdrovend zijn. U morst verf of de verf spat in het rond, wat u dan weer moet schoonmaken. En dan zit u nog met de gebruikte kwasten en verfresten. Met de tapeproducten van 3M hebt u geen zorgen meer over het gedoe en het inefficiënte werk met verf. Zo bespaart u kosten en werkt u productiever.


Aanbevolen producten

 • 971
 • 471
 • 764

Gerelateerde inhoud


Maak verbinding met ons

Wij staan voor u klaar

Hebt u hulp nodig om het ideale product voor uw project te vinden? Neem contact met ons op voor productinformatie, technische gegevens of gebruiksadvies, of als u wilt samenwerken met een 3M technisch specialist.