Maak de werkomgeving efficiënter met tape

Maak de werkomgeving efficiënter met tape

Overschilderen van lijnen op de vloer brengt aanzienlijke uitvaltijd met zich mee. 3M biedt oplossingen voor stroomlijnen.

 • Snel aan te brengen

  Snel aan te brengen

  Als u in een fabrieksruimte iets wilt verven, betekent dat meestal dat u moet afsluiten, afplakken, verven en wachten totdat de verf is gedroogd. Maar u hoeft niet zoveel kostbare productietijd op te offeren aan het trekken van lijnen. In plaats daarvan kunt u snel tape aanbrengen waar het nodig is en de productie weer opstarten.

 • Snel te veranderen

  Snel te veranderen

  Misschien kent u dit wel: een paar weken of maanden nadat u met verf lijnen op de vloer hebt aangebracht, wijzigt de situatie en moet u de lijnen weer verwijderen. Dat houdt in dat u ze moet wegslijpen of overschilderen. Tapes van 3M kunt u in één stuk verwijderen, zonder lijmresten achter te laten. Zo kunt u snel de werkomgeving opnieuw indelen.

 • Gebogen tapelijnen

  Gebogen tapelijnen

  Als u een bocht in een lijn wilt schilderen, moet u de contouren van de bocht afplakken, schilderen, laten drogen en de afplaktape weer verwijderen. Maar met 3M 471 tape legt u een bocht veel eenvoudiger. De tape laat zich in een bocht leggen zonder dat de rand loskomt of de tape kreukelt. Zo is dit de ideale keuze voor bochten en gebogen oppervlakken.


Aanbevolen producten

 • 971
 • 471
 • 764

Gerelateerde inhoud


Maak verbinding met ons

Wij staan voor u klaar

Hebt u hulp nodig om het ideale product voor uw project te vinden? Neem contact met ons op voor productinformatie, technische gegevens of gebruiksadvies, of als u wilt samenwerken met een 3M technisch specialist.