• Privacyverklaring van 3M Academy

  Wanneer u deze service opent en gebruikt, worden bepaalde details over u, zoals uw naam, gebruikersnaam, wachtwoord, werknemersorganisatie, e-mailadres, adres dat u hebt opgegeven, een eventuele profielfoto die u hebt geüpload naar uw profiel, land, taalvoorkeuren, marketingvoorkeuren, beveiligingsverificatievragen (en antwoorden) die u hebt geselecteerd, interessegebieden die u hebt aangegeven, functie of rol, geopende cursussen en voltooiingsinformatie (indien van toepassing) (uw 'Persoonsgegevens') op de volgende manieren gebruikt:


  • - om uw gebruik van 3M Academy te beheren
  • - om inhoud van 3M Academy te beheren, het gebruik hiervan te analyseren en de inhoud te verbeteren
  • - in het geval dat u zich hebt aangemeld voor het ontvangen van marketingcommunicatie, nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over promoties en aanbiedingen, om u op de hoogte te brengen van cursussen die voor u interessant kunnen zijn en om u te herinneren aan cursussen die u mogelijk moet voltooien
  • - zoals beschreven in ons privacybeleid:
   https://www.3m.com/3M/en_US/company-us/privacy-policy/#EUResidents
  • - gedeeld met uw werkgever om deelname aan cursussen en voltooiing van cursussen te bevestigen

  3M Company (hoofdkantoor, St. Paul, Minnesota, VS) en 3M United Kingdom PLC zullen de verwerkingsverantwoordelijken van uw Persoonsgegevens zijn.

  Aan wie uw Persoonsgegevens kunnen worden bekendgemaakt:

  3M werkt samen met SumTotal Systems, LLC, een serviceprovider die is gevestigd in de VS, om u 3M Academy te bieden. Uw Persoonsgegevens worden overgedragen naar, opgeslagen in en/of verwerkt in de VS, waar andere gegevensbeschermingsregels kunnen gelden dan in uw land. In deze gevallen heeft 3M vereisten met betrekking tot internationale gegevensoverdrachten opgesteld.


  • - 3M kan uw Persoonsgegevens delen met bedrijven uit de 3M-groep.
  • - Uw Persoonsgegevens worden alleen gedeeld met derden die 3M heeft ingehuurd om ondersteuning te verrichten voor deze service, inclusief (i) SumTotal Systems LLC en (ii) in het geval dat u ervoor hebt gekozen marketingcommunicatie van 3M te ontvangen als onderdeel van uw 3M-gebruikersprofiel, de externe marketingpartners van 3M. Deze derden zijn verplicht de vertrouwelijkheid van uw Persoonsgegevens te respecteren en deze alleen te gebruiken wanneer dit nodig is om u de relevante service te bieden.
  • - Indien toegestaan door de lokale wetgeving en als uw cursus bij 3M Academy is geboekt of aangevraagd door uw werkgever, kunnen we de voltooiingsgegevens van uw cursus delen met uw werkgever op basis van diens gedocumenteerde verzoek.

  Uw recht op toegang tot gegevens

  U hebt mogelijk de volgende rechten met betrekking tot uw Persoonsgegevens, die op verschillende manieren worden toegepast afhankelijk van jurisdictie en omstandigheden: toegangsrecht, recht op rectificatie, recht op wissing, recht op beperking van verwerking, recht op gegevensoverdraagbaarheid en recht om bezwaar te maken tegen verwerking. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie, inclusief hoe u uw rechten kunt uitoefenen:
  https://www.3m.com/3M/en_US/company-us/privacy-policy/#EUResidents


  Hoe lang uw gegevens worden bewaard

  Uw Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan nodig is in verband met uw gebruik van 3M Academy.


Registratie is niet beschikbaar op dit moment. Contact op met uw 3M beheerder voor hulp.