Toepassingen voor metaalbewerking

Ontdek hoe wetenschap kan helpen uw productie te verbeteren.

 • Het realiseren van een zuivere snede op pijp- of plaatmetaal is niet altijd even makkelijk. Met 3M producten kunt u snijwerkzaamheden sneller en preciezer uitvoeren, en zelfs probleemloos metaalplaten passend maken.

 • Verwijder bramen en scherpe randen die achterblijven na stansen, snijden en machinaal bewerken. 3M biedt een uitgebreid assortiment schuurmaterialen voor afbramen die ervoor zorgen dat er geen bramen achterblijven.

 • Verwijder metaal en lasnaden in een mum van tijd. Vorm onderdelen zodat ze aan projectvereisten voldoen. 3M biedt een scale van oplossingen om aan uw behoeften op het gebied van metaalbewerking te voldoen. en uw onderdelen vorm te geven.

 • Zorg voor sterke lasnaden en een glad eindproduct. Wij hebben de producten die u nodig hebt om het voorbereiden van lasnaden, afschuinen, afnemen, en slijpen en dimensioneren van randen gemakkelijker, schoner en efficiënter te maken.

 • Met een schone start krijgt u het beste eindproduct. De 3M schuuroplossingen maken uw werk sneller en efficiënter, doordat u ongewenste lagen van het materiaal kunt verwijderen zonder het onderliggende oppervlak te beschadigen.

 • Maak metalen oppervlakken vlak zonder de geometrie van onderdelen te beschadigen. 3M biedt een veelzijdige reeks schuurproducten voor metaalfinishing en geavanceerde keramiek, waarin de juiste balans is toegepast tussen kracht en finesse, om u te helpen met blenden, voorbereiden en perfectioneren.

 • Handmatig schuren
  Handmatig schuren

  Voor allerlei schuurtaken, van eenvoudige werkzaamheden en oppervlaktevoorbereiding tot alledaags onderhoud, geldt dat u met elektrisch gereedschap soms niet bij moeilijk te bereiken plaatsen kunt komen. 3M schuurmaterialen, vellen en handpads zijn comfortabel en responsief, en bieden oplossingen voor de scherpste hoeken.

 • Voor het slijpen op maat tot het superfinishen biedt 3M innovatieve oplossingen van precisie-schuurmaterialen die het hoofd bieden aan de zware uitdagingen in oa de automobiel-, lucht-/ruimtevaart-, olie- en gas-, snijgereedschappen- en primaire metaalindustrieën.

 • Bescherm de ogen, oren en longen van uw metaalbewerkers met de nieuwste ontwikkelingen in persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze kwalitatief hoogstaande, comfortabele en kostenefficiënte beschermingsproducten worden ondersteund door exceptionele technische expertise en klantenservice.

 • Duurzame verbindingskracht! Onze verbindingsoplossingen bieden uiteenlopende voordelen, van het verbeteren van het uiterlijk en de prestaties tot snellere assemblagetijden. Zo helpen ze u concurrentiële producten van hoge kwaliteit op de markt te brengen.

 • Herzie uw ontwerp en zeg vaarwel tegen de schroeven. De bevestigingsoplossingen van 3M zijn sterk, maar gemakkelijk te verwijderen, en kunnen schroeven, bouten en klinknagels in uw ontwerpen vervangen.

 • Demping
  Demping

  Stilte is het geluid van kwaliteit. Als het dempen van trillingen en geluidsbeheersing belangrijk zijn voor de prestaties van uw product, is het tijd om akoestische oplossingen van 3M te evalueren.