3M oplossingen voor fabrikanten van deuren en ramen

3M lijmen en tapes oplossingen voor de montage van deuren en ramen

Neem contact met ons op voor vragen over de productie van ramen en deuren met lijmen en klevende tapes. Onze experts staan voor u klaar voor projecten, monsters, tests en nog veel meer.

Neem contact met ons op
  • Klantgetuigenis 3M™ VHB™ - Zanetti - D&R
    Succesverhaal van de klant: Zanetti
    • Met 3M maakt u een duurzame verbinding zonder daarbij te hoeven schroeven of lassen, verbetert u de productprestaties en produceert u sneller, zonder lange uithard- en droogtijden.
    • Bekijk onze video met getuigenissen van klanten uit Zanetti, Italië.

Ramen

Van glasroedes monteren tot het afdichten van ruiten, 3M’s oplossingen met lijmverbindingen maken de productietoepassingen van ramen snel en gemakkelijk. Ze vormen zeer sterke en betrouwbare verbindingen, die bestand zijn tegen invloeden van buitenaf en toch steeds een strakke look behouden. Met onze lijm- en tape-oplossingen is het gemakkelijker dan ooit om frameloze ramen te fabriceren, zodat u kunt voldoen aan deze groeiende trend in de bouwwereld.


Deuren

Bij het ontwerpen van deuren moet u ervoor zorgen dat uw producten niet alleen fraai ogen, maar ook volgens de hoogste normen presteren zonder slijtagerisico. Efficiënte, productieve toepassingen vereisen lijmen met een hoge duurzaamheid die kosteneffectief en gemakkelijk te gebruiken zijn. 3M’s verbindingstechnologie is een zeer sterk, betrouwbaar en betaalbaar alternatief voor traditionele bevestigingsmethoden of siliconen en contactlijmen.