Aanbevolen producten

Aanbevolen producten

 • Bekijk de pagina met nieuwe aanbevolen producten voor specifieke informatie over nieuwe innovaties en oplossingen voor carrosseriewerkplaatsen en problemen met SMART-reparaties.


 • Introductie van het 3M™ PPS™ Series 2.0 Spuitbekersysteem.

  Het 3M PPS Series 2.0 Spuitbekerysteem verbetert het lak-applicatieproces aanzienlijk met een revolutionair nieuw ontwerp dat resulteert in een kwalitatief hoger lakproces, meer efficiëntie en schoner werken. Lees meer over het 3M™ PPS™ Series 2.0 Spuitbekersysteem.

  Introductie van het 3M™ PPS™ Series 2.0 Spuitbekersysteem. Introductie van het 3M™ PPS™ Series 2.0 Spuitbekersysteem.
 • mei 16, 2018

  Ontdek onze 2018 Racewagen Collectie!

  Dit jaar koppelt de Automotive Aftermarket Divisie elk kwartaal één promotie aan een leuk en origineel premium: een miniatuur racewagen op schaal 1/32. De 4 modellen behoren tot de meest gekende en beroemde namen in het race circuit. Verzamel ze allemaal. Bekijk snel alle modellen!

  mei 16, 2018 Ontdek onze 2018 Racewagen Collectie! Ontdek onze 2018 Racewagen Collectie!
 • januari 20, 2017

  3M en Festool lanceren het Total Automotive Schuursysteem voor de schadeherstelmarkt

  3M heeft in februari 2016 een strategische samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Festool, producent van elektrisch- en pneumatisch gereedschap. Het doel hiervan is om klanten in het schadeherstelkanaal een efficiënt en kosteneffectief compleet systeem voor schuren, polijsten en stofafzuiging aan te bieden.

  januari 20, 2017 3M en Festool lanceren het Total Automotive Schuursysteem voor de schadeherstelmarkt 3M en Festool lanceren het Total Automotive Schuursysteem voor de schadeherstelmarkt

 • Kennis

 • Waar te koop

 • Ondersteuning


Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands