webLoaded = "false"
webLoaded = "false" Loadclientside=No
webLoaded = "false"
Polijsten en finishen van de auto

Polijsten en finishen van de auto

 • De unieke processen en producten van 3M voor lakcorrectie helpen u het perfecte resultaat voor uw klant bereiken.
  Of u nu oppervlakfouten wilt verwijderen of alleen de perfecte glans wilt bereiken - ons eenvoudig te volgen compoundingproces met kleurcode voert u in enkele stappen naar een fantastisch resultaat.

  Het is van groot belang om de juiste toepassingsprocessen en -methodes voor blanke lak te volgen, als u een perfect resultaat voor uw klant wilt bereiken - houd u nauwgezet aan de aanbevelingen van de lakproducent.

  Geavanceerde blanke lakken zijn zeer gevoelig voor de omstandigheden waaronder ze drogen en een correct gebruik en de juiste manier van drogen bepalen hoe eenvoudig het afwerkingsproces verloopt en hoe het resultaat er uit ziet.


 • Lakcorrectie

  Lakcorrectie - verwijderen van fouten in lak en blanke lak

  Ongeacht uw vaardigheden of hoe schoon de lucht in de spuitcabine ook is, van tijd tot tijd zullen lakcorrecties nodig zijn.

  Dankzij de processen en producten van 3M die zijn ontwikkeld om aan uw behoeften te voldoen, worden stofjes in de lak, uitlopende lak of een sinaasappelstructuur met minimale moeite verwijderd en kunt u zich concentreren op het zo snel en efficiënt mogelijk afronden van het compounding- en afwerkingsproces.

 • Compounding en polijsten

  Compounding en polijsten

  Gebruik 3M Perfect-it™ het polijstsysteem met kleurcode om een foutloos, hoogglans oppervlak te verkrijgen. De producten zijn ontwikkeld om elkaar aan te vullen en de kleurcodering zorgt ervoor dat u de juiste compound gebruikt met de passende poetspad de beste resultaten te bereiken.

  Opmerking: De compounds die worden aanbevolen voor dit polijstproces, zijn bedoeld voor professioneel gebruik op nieuw aangebrachte lagen blanke lak. Voor verouderde/verweerde oppervlakken zijn producten uit het 3M Car Care-assortiment beter geschikt.

 • Detailafwerking en Car Care

  Detailafwerking en Car Care

  Of u nu de binnenkant of de buitenkant van een auto wilt herstellen, producten uit het 3M Car Care-assortiment bieden u eenvoudig te gebruiken producten aan, die geschikt zijn voor het herstellen van de glans van verweerde lagen blanke lak.


 • Nieuws

 • Kennis

 • Waar te koop

 • Ondersteuning


Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands