Waarschuwing

Waarschuwing

Er is een ongeldige configuratie gevonden. Neem contact op met de beheerder.

 
Vraag onze experts om hulp.

Veiliger en efficiënter werken. Dankzij zelfslijpende schuurkorrels.

Vraag onze experts om hulp.

Over 3M™ Cubitron™ II schuurmiddelen

 • Met de 3M™ Cubitron™ II-producten heeft 3M na tientallen jaren ervaring in keramiek, schuurmateriaal en microreplicatietechnologieën opnieuw het schuurmateriaal uitgevonden. Het geheim ligt in de revolutionaire technologie van nauwkeurig gevormde keramische schuurkorrels, ontdekt door 3M. Naarmate de driehoekig gevormde korrel slijt, breekt hij voortdurend af om scherpe punten en randen te vormen. Deze snijden door metaal, slijten gelijkmatig af, hebben een superlange levensduur en geven een constant resultaat bij elke slijpdruk. Dit stelt 3M™ Cubitron™ II schuurbanden, schijven en wielen in staat koeler te blijven en langer te werken, lang nadat conventionele schuurmaterialen bot, afgebrokkeld of verglaasd zijn en dus zijn weggegooid.


Technology Spotlight | In welk opzicht is 3M verschillend?

Maak kennis met de 3M™ Cubitron™ II Precision-Shaped Grain-technologie

De wetenschap achter snelheid.

 • De nauwkeurig gevormde korrel in de 3M™ Cubitron™ II schuurmaterialen combineert de geavanceerde materiaaleigenschappen van onze originele Cubitron-korrel met de nauwkeurige microreplicatiestructuren die aanvankelijk beproefd werden in de 3M™ Trizact™ schuurmaterialen. Naarmate de driehoekig gevormde korrels slijten, breken ze voortdurend af om scherpe punten en randen te vormen.

  Een conventionele keramische schuurkorrel heeft een onregelmatige blokvorm. In plaats van te zorgen voor een schone machinale bewerking heeft de korrel de neiging zich door het metaal te 'ploegen', wat opbouw van hitte veroorzaakt in het werkstuk en het schuurmateriaal. Dit resulteert in een langzamere snijwerking, kortere levensduur van de schuurband en ongewenste effecten zoals brandplekken.

  Bekijk alle 3M™ Cubitron™ II schuurproductenMaak kennis met de Cubitron™ II Schuurbanden

3M™ Cubitron™ II schuurbanden: Een flexibele innovatie

 • Bekijk de nieuwe uitbreidingen van onze schuurbanden in het 3M™ Cubitron™ II-assortiment. Cubitron™ II schuurbanden zijn gemaakt van nauwkeurig vormgegeven, zelfscherpende driehoeken van keramisch aluminiumoxide. Ze zijn zodanig ontworpen dat ze breken als ze slijten en daarbij continu nieuwe, superscherpe punten en randen vormen die als messen soepel door het metaal snijden. Ons uitgebreide assortiment geeft u een grotere keuze aan groftes, formaten en constructies met dezelfde prestaties van wereldklasse die u van 3M verwacht voor uiteenlopende ondergronden:

  • Ondergronden van roestvast staal & kobaltchroom
  • Ondergronden van koolstofstaal & gietijzer
  • Ondergronden van aluminium & zachte materialen
  • Ondergronden van titanium & legeringen met hoog nikkelgehalte
  • Ondergronden centerloos en cilindrisch slijpen, & en vlak finishen
  • Bekijk alle Cubitron II Schuurbanden

Contact opnemen

Wij willen u graag helpen bij het kiezen van de beste schuurmaterialen voor uw toepassing. Een 3M schuurexpert zal contact met u opnemen om ervoor te zorgen dat u het juiste product krijgt om uw werk op de juiste manier uit te voeren.