Belettering voor boten

Graphics voor boten

Zoek een grafische installateur

Water vormt geen barrière voor prachtige afbeeldingen.

Boten zijn het nieuwe grote canvas voor eigenaars en adverteerders. Booteigenaars personaliseren hun vaartuig traditioneel met een passende naam. Met de vertrouwde materialen en garanties van 3M kunnen eigenaars hun boot nog beter aanpassen aan hun persoonlijke wensen, en indrukwekkende, levendige afbeeldingen maken die perfect passen bij de naam van hun boot. U kunt nu ook bedrijfslogo's en promotiemateriaal plaatsen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over waterschade aan de afbeeldingen. En als het interieur van uw boot aan vernieuwing toe is, kunt u de kajuit een volledig nieuwe look geven met de interieurfolies van 3M.


Toepassingen

Uw boot valt nog meer op met de printbare grafische materialen van 3M.

 • Ongeacht of het gaat om een raceboot, rondvaartboot of uw eigen privéjacht, met de afbeeldingen van 3M brengt u uw boodschap helder en duidelijk over: plaats een bedrijfslogo of voeg een spraakmakend ontwerp toe. De afbeeldingen van 3M zijn perfect geschikt voor het exterieur van boten. U hoeft zich geen zorgen te maken over bladderen, luchtbellen, of kleuren die vervagen.

  Grafische producten voor gebruik buiten

 • Materialen voor interieurrenovatie van boten moeten sterk brandvertragende eigenschappen hebben en uitstekend bestand zijn tegen water, vuil en botsingen. Onze producten in de reeks 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes voldoen aan al deze vereisten en vormen de ideale innovatieve oplossing voor een snelle renovatie van boten.

  Producten voor interieurrenovatie


Zoek een erkende grafische fabrikant bij u in de buurt

Zoek een gecertificeerde 3M Preferred Carwraper bij u in de buurt


Video's


Galerij met afbeeldingen voor boten

 • 3M boot
  Dec 1, 1901
 • 3M boot

   

  Dec 1, 1901
 • 3M boot

   

  Dec 1, 1901
 • 3M boot

   

  Dec 1, 1901
 • 3M boot

   

  Dec 1, 1901

Informatie over afbeeldingen voor boten

Met de 3M-vinylwraps verandert u het uiterlijk en de impact van uw boot. Wrap uw boot met afbeeldingen als visitekaartje van uw naam, logo en grafische styling.