Waarschuwing

Waarschuwing

Er is een ongeldige configuratie gevonden. Neem contact op met de beheerder.

 
3M™ Translucent gekleurde folie

3M™ Translucent gekleurde folie

Nu beschikbaar in meer dan 100 kleuren, waaronder 34 nieuwe kleuren!

Nu beschikbaar in nieuwe kleuren voor lichtreclame

Als het gaat om merkherkenning en het trekken van de aandacht van nieuwe en bestaande klanten, dan is beeld heel belangrijk, ongeacht de aard van het bedrijf of waar het bedrijf zich bevindt. Dit geldt zeer zeker voor de lichtreclame-industrie: een goed uithangbord kan het verschil maken tussen een gewonnen of verloren klant.

Om tegemoet te komen aan de nieuwe trends in de markt, heeft 3M, voortbouwend op het succes van de gekleurde Translucent folie, 34 nieuwe dynamische kleuren geïntroduceerd, waaronder 7 nieuwe kleuren in de 3M™ Envision™ Translucent folie 3730-serie en 27 nieuwe kleuren in de 3M™ Scotchcal™ Translucent Graphic Film 3630-serie.

Het kleurenpalet is onder andere uitgebreid met Deep Sea Blue, Fire Engine Red, Glacial Green en nog veel meer. Met de introductie van deze nieuwe kleuren bestaat het 3M Translucent-assortiment nu uit 103 kleuren, en valt samen met de introductie van de nieuwe 3M™ Dual-Color Film 3635 in Sultan Blue. De uitgebreide nieuwe lijn lichtreclamefolies is een mooie aanvulling op 3M's Lichtreclame Oplossingen Portfolio, dat tevens inkjet-printfolies, light management folies, laminaten en flexibele ondergronden omvat. Deze uitgebreide portfolio positioneert 3M als dé leverancier van lichtreclamefolies met een ongekend aantal kleur- en ontwerpmogelijkheden. Hiermee kunnen bedrijven wereldwijde consistentie bereiken en hun creatieve potentieel optimaal benutten.

 • Kleurenkaart

  Kleurenkaart

  Bekijk het volledige aanbod 3M Translucent gekleurde folies.

  Meer kleuren, meer mogelijkheden, meer business. Toon het uitgebreide aanbod 3M Translucent gekleurde folies in uw bedrijf.

  Download en print je poster vandaag nog

 • Als toonaangevende leverancier in de lichtreclame-industrie streeft 3M ernaar om de partner te zijn waarop bedrijven kunnen vertrouwen om hun merk te promoten. Met deze uitbreiding van het gamma 3M Translucent gekleurde folies draait het niet alleen om nieuwe kleuren, maar vooral om de juiste kleuren. Na uitgebreid onderzoek en marktverkenning heeft 3M kleuren ontwikkeld die aansluiten bij opkomende trends in ontwerp en bedrijfsidentiteit. De klanten en partners van 3M kunnen hierdoor over de producten beschikken die ze nodig hebben om hun marketingdoelen te bereiken.

  De 3M Envision Translucent folie 3730-serie is uitgebreid met nieuwe kleuren, zoals Regal Red, Burgundy, Raspberry, Olympic Blue, Plum Purple, Teal Green en Holly Green. Envision 3730 folies hebben een hoge lichtdoorlatendheid, waarmee klanten de helderheid en energiezuinigheid van lichtreclames kunnen afstemmen op hun specifieke eisen en wensen.* Bovendien kunnen bedrijven hiermee hun merkimago verhogen en kan het product bijdragen aan hun duurzaamheidsdoelstellingen.

  Op alle 3M-oplossingen voor lichtreclame is de 3M™ MCS™-garantie van toepassing. Deze geeft de ontwerpers het vertrouwen dat de folies exact aan de verwachtingen van hun klanten zullen voldoen. In het geval merkeigenaren of signmakers niet de gewenste kleur kunnen vinden, dan kan 3M ook custom made kleuren leveren. Hierdoor blijft de merkidentiteit altijd consistent, waar dan ook ter wereld.

* De meeste grafische afbeeldingen met de 3730-serie op 3M™ Envision™ Diffuser Film 3735-50 bieden een hogere lichtdoorlatendheid dan andere grafische afbeeldingen met 3M™ Scotchcal™ Translucent Graphic Film Series 3630 op 3M ™ Diffuser Film 3635-30. Voor meer informatie verwijzen wij naar 3M productbulletin 3630/3730.


Videobibliotheek