3M Select grafische partners

3M Select grafische partners

De beste mensen voor de beste klus.

De beste grafische beslissing die u zult nemen.

Aangezien marketingprogramma's voor merknamen steeds complexer en veeleisender worden, zijn de potentiële kosten bij een probleem (en zelfs al bij het kleinste gerucht dat er mogelijk iets zou kunnen misgaan), aanzienlijk groter dan de zuivere kosten die nodig zijn om 'het probleem te corrigeren'. Zoiets kan u uw reputatie kosten.

Van de andere kant geldt, dat als u kiest voor een 3M Select Partner, u ook kiest voor gemoedsrust: u weet dan dat alle materialen en producten zijn geproduceerd en voldoen aan de garantievoorwaarden van 3M Select Partners.

U vertrouwt uw afbeeldingen toe aan een 3M Select Partner, en deze beschikt over de juiste:
- Hardware/systeem/softwarecomponenten voor de productie van de gegarandeerde afbeeldingen van 3M Select Platinum, Gold of Silver Partner
- Kwaliteitscontrole
- Productieomgeving en opslagfaciliteiten
- Getraind personeel


Waarom zou ik kiezen voor een 3M Select Partner?

  • Totaalpakket
    Wanneer u een afbeelding koopt bij een 3M Select Partner, krijgt u tegelijkertijd ook iets van de voordelen van de productinnovatie, technische expertise, ethische normen en financiële stabiliteit van 3M.
  • De 3M Select Partners zijn niet alleen hooggekwalificeerd, maar werken ook met de beste, meest ervaren en technisch geavanceerde grafische specialisten in de branche. Deze bedrijven hebben ook toestemming van 3M om samen te werken met 3M™ Matched Components System-producten en de bijbehorende apparatuur en processen.
  • 3M Select Partners voeren al vele jaren met succes opdrachten uit voor bekende bedrijven – en genieten het expliciete vertrouwen om met zorg de implementatie te verzorgen van enkele van de meest bekende en gewaardeerde wereldmerken.
  • U kiest natuurlijk voor een grafisch product van een 3M Select Partner omdat dit staat voor een consistente beschikbaarheid en een gegarandeerde levensduur. Maar mocht er, wat onwaarschijnlijk is, sprake zijn van een materiaalfout, dan biedt 3M al zijn analytische kennis en middelen om de fout op te lossen. We garanderen dat elk grafisch probleem meteen wordt bekeken en dat we direct op zoek gaan naar een oplossing.

Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands