3M Select Partner - Uw gecertificeerde partner voor grafische folies!

Vind een 3M Select Partner bij u in de buurt - uw specialist voor grafische folies.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor grafische folies, die u het beste advies geeft, die zijn vak verstaat en die uw opdracht naar volle tevredenheid zal uitvoeren?

Tijdens uw zoektocht bent u waarschijnlijk ...
- Overrompeld door het grote aantal fabrikanten en hebt u de neiging om uw bestellingen te plaatsen bij goedkope leveranciers
- Ambitieus en veeleisend betreffende kwaliteit en service als het gaat om het uiterlijk van uw merk of eigendom
- Op zoek naar garantie op lange termijn, certificering van uw partners en kwaliteitsgarantie

Dan zit u goed bij onze 3M Select Partners!

Onze 3M Select Partners doorlopen een certificeringsprogramma op meerdere niveaus, zodat u volledig kan vertrouwen op onze hoge kwaliteitsnormen. Naast deskundig advies profiteert u van de ervaring en expertise van onze gecertificeerde verwerkers. Een minimaal risico op klachten en exclusieve garantie zorgen ervoor dat er nauwelijks bijkomende kosten of tijdverlies is in geval van schade.

In ons netwerk van gekwalificeerde en gecertificeerde verwerkers vindt u voor elke toepassing de juiste partner - door het gehele land! U maakt altijd de juiste keuze!

Applicatievoorbeelden van onze 3M Select Partners

Klik op de afbeelding, zie 3M Select Partner en de gebruikte folie!

Bent u een verwerker van grafische folies? Dan moet u zeker partner worden van de 3M Select Partner Group!

Grafische en lichtreclameverwerkers hebben te maken met toenemende concurrentie en moeten zich steeds meer onderscheiden van hun concurrenten. Als 3M Select Partner onderscheidt u zich van uw concurrenten en zorgt u dankzij het 3M-kwaliteitslabel voor een nauwere band met uw klanten, die profiteren van uw aanvullende expertise en exclusieve garantievoorwaarden. Bij het werven van nieuwe klanten ondersteunen wij u met gezamenlijke reclame en de vermelding van uw bedrijf onder "Zoek verwerker" op de 3M-website. Als 3M Select Partner leiden wij u ook op en geniet u van gunstige voorwaarden voor onze opleidingsprogramma's. Onze verkoopmedewerkers en applicatietechnici bieden u individuele ondersteuning en kunnen u te allen tijde helpen met technische vragen.

Bovendien ontvangt u als eerste op de markt informatie over nieuwe producten en heeft u de mogelijkheid om tijdens een jaarlijks evenement of regionale bijeenkomsten ideeën en ervaringen uit te wisselen met andere Select-partners.

U vindt alle relevante informatie over het 3M Select-programma in de volgende brochure:

Overzicht van de Select Partner voordelen

U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier

Neem nu contact met ons op


Exclusief voor onze 3M Select Partners!

Heeft u vragen?

Neem contact op met 3M voor meer informatie.

CONTACT