Een technicus gekleed in PBM die informatie opzoekt

Schuurmaterialen voor geautomatiseerde processen.

We staan klaar om u te helpen met automatisering.

VRAAG EEN EXPERT OP HET GEBIED VAN ROBOTICA

Volg het traject op weg naar automatisering

Voor wie nieuw is op het gebied materiaalverwijdering met robots, valt er veel te leren. Daarom hebben de experts van 3M op het gebied van robotica een reeks tools en informatiebronnen ontwikkeld om u op weg te helpen met het automatiseringsproces - van het evalueren van uw huidige handmatige proces tot het selecteren van een systeemintegrator en elke stap daartussenin.


Denkt u aan slijpen en afwerken met behulp van robots?

Klaar van start te gaan op het traject op weg naar automatisering? Deze bronnen helpen u na te denken over automatisering en de vraag of u er ervan kunt profiteren in uw werkplaats.


Voorbereiden op de samenwerking

Tenzij u een interne robotexperts heeft die uw robotsysteem gaat ontwerpen, moet u samenwerken met een systeemintegrator.

Wees bereid om hem vragen te stellen - en wees bereid om vragen te beantwoorden die zij voor u hebben. De onderstaande bronnen helpen u bij de voorbereiding op deze belangrijke stap in het automatiseringsproces.


De automatisering in gang zetten

Uw proces vinkt alle vakjes aan. U weet van systeemintegrators. U bent klaar om serieus aan de slag te gaan met robotica. De onderstaande bronnen helpen u op weg naar de automatisering en alle voordelen die daarmee gepaard gaan.


Meer informatie over robottoepassingen

3M biedt schuuroplossingen en expertise om u te helpen bij het automatiseren van een verscheidenheid aan materiaalverwijderingsprocessen, van slijpen tot polijsten met behulp van robots en elke stap daartussenin.

Bezoek voor meer informatie onze toepassingspagina's voor metaalbewerking.Geautomatiseerd polijsten van banden

Producten voor automatisering

Klaar om producten te kopen? Bekijk de beste schuurbanden, -schijven en -wielen voor gebruik in een robotcel.

PRODUCTEN VOOR GEROBOTISEERDE SCHUURMATERIALEN (English, UK)

Aanbevolen 3M evenementen en bronnen op het gebied van robotica


Donker- en lichtblauw scheidingsbanner

Laten we het over automatisering hebben.

Klaar om in contact te komen met een expert in schuurmaterialen van 3M?

Ons team staat voor u klaar om uw vragen over geautomatiseerde schuurprocessen te beantwoorden.

Of u nu begint met het overwegen robotica in uw bedrijf te gebruiken, een robotcel ontwerpt voor uw schuurproces of een definitieve keuze van schuurmateriaal maakt, wij helpen u het meeste uit automatisering te halen.


Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.