Oplossingen voor de verkeersveiligheid van wegen en snelwegen

Of u nu een nieuwe weg aanlegt, een bestaande weg vernieuwt of een weg plant voor de toekomst, u doet het met de veiligheid van alle weggebruikers in gedachten. Bij 3M streven wij naar het verbeteren van de transportinfrastructuur en de mobiliteit. Onze hoogwaardige materialen worden gebruikt bij innovatieve systemen en services om u te helpen de beste infrastructuur te bekomen.

Wegen en snelwegen bij slechte lichtomstandigheden
Maak gebruik van de goed zichtbare wegoplossingen van 3M om de veiligheid voor iedere bestuurder, elk voertuig en elke weg te verbeteren.

Plant u een nieuw wegenproject ?

VRAAG HET AAN EEN 3M-EXPERT

Betere verkeersbegeleiding wanneer weggebruikers dit het meest nodig hebben

Wegbeheerders over de hele wereld hebben allemaal te maken met unieke uitdagingen en complexe omgevingen, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: zij zetten zich in om de hoogst mogelijke resultaten op het gebied van verkeersveiligheid te bereiken. Overdag en vooral 's nachts of bij slechte weersomstandigheden kunnen de rijomstandigheden veranderen. Goed zichtbare verkeersborden en markeringen zorgen voor de beste rijervaring voor alle bestuurders op de weg.

 • 3M reflecterende folietechnologie

  Helderdere borden en markeringen. Veiligere wegen.

  De 3M technologie van hoogwaardige prismatische retroreflecterende en fluorescerende signalisatie tot geavanceerde wegmarkeringen - inclusief nat reflecterende optica - geeft bestuurders de positieve, ondubbelzinnige begeleiding die ze nodig hebben om veiliger te rijden. Dag en nacht. En onder alle weersomstandigheden.

  Veiligere wegen voor een veiligere toekomst

  De technologie die wordt gebruikt voor onze hoogwaardige folies en nat reflecterende wegmarkeringen, helpt bestuurders en zelfrijdende auto's veiliger te navigeren. Dat betekent dat de infrastructuur die u aanlegt voor de bestuurders van vandaag, ook moet functioneren voor de zelfrijdende auto's van morgen.

Retroreflecterende technologieën die overdag en vooral 's nachts het verschil kunnen maken.

 • Wij leveren duurzame oplossingen die bestuurders een uitstekende zichtbaarheid geven dankzij de superieure retroreflectie in zowel droge als natte omstandigheden. 3M wegmarkeringen kunnen helpen om veiligere rijomstandigheden te creëren, de onderhoudscyclus van uw markeringen te optimaliseren en de onderhoudskosten te verlagen.

  ONTDEK OPLOSSINGEN VOOR WEGMARKERINGEN

 • Optimale zichtbaarheid en leesbaarheid van borden onder allerlei omstandigheden kan helpen om ongevallen te verminderen en de transportgerelateerde kosten voor de samenleving te verlagen. Microreplicatie en de kubusvormige prismatechnologie zorgen voor uitstekende prestaties van retroreflecterende folies, waardoor automobilisten beter door complexe wegomgevingen kunnen navigeren.

  ONTDEK OPLOSSINGEN VOOR VERKEERSBORDEN

"Bij een verminderde helderheid van 50% van een verkeersbord heeft de weggebruiker gemiddeld 20% meer leestijd nodig om accuraat te reageren"
Schell T, Yekhshatyan I., Daiker R., Konz J.,
Effects of Luminance on Information Acquisition Time and Accuracy from Traffic Signs. Journal of Transportation Research Board, 2008. UIWOA
Verkeer op een snelweg met sterk reflecterende verkeersborden

Maak helderheid tot de standaard

Upgrade uw specificatie naar 3M™ Diamond Grade™ DG³ folies voor heldere, zichtbare borden die lang meegaan, zowel in stedelijke als in landelijke gebieden.

ONTDEK DIAMOND GRADE DG³-FOLIES
Verloopbanner van rood naar oranje

Wilt u met een 3M-expert spreken voor meer informatie?

 • Pictogram voor mobiele chat

  Wij zijn er om u te helpen!
  Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen en te helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw specifieke behoeften.

  Door hieronder uw contactgegevens op te geven, kunnen wij u in contact brengen met onze specialist om uw specifieke vragen te beantwoorden.

 • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • In welke 3M-oplossing bent u geïnteresseerd?

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Verzenden

Excuses.

Er ging iets fout. Probeer het later opnieuw.

Bedankt.

We hebben je verzoek ontvangen.


Niet gevonden wat u zocht?

 • Wij zijn er om u te helpen! Neem contact op met onze deskundigen op het gebied van verkeersveiligheid voor meer informatie over onze producten en oplossingen.

 • Bent u op zoek naar een 3M-signalisatiefabrikant of een wegmarkeringsbedrijf ? Gebruik ons lokalisatietool om een bedrijf in de buurt te vinden.

 • Wilt u onze andere producten en oplossingen voor de verkeersveiligheid ontdekken?