1. 3M Nederland
  2. Industrie
  3. MRO-onderhoud en -reparatie: Optimaliseren/problemen oplossen
Industrie
Optimaliseren/problemen oplossen: MRO-reparatie en -nabewerking
Uw alledaagse problemen opgelost. Elke dag.

Essentiële producten voor onderhoud en reparatie (MRO). 3M Industriële tapes en lijmen.

MRO-toepassingen zijn veiliger en efficiënter wanneer de juiste producten altijd binnen handbereik zijn. Door de diversiteit en onvoorspelbaarheid van onderhoudswerkzaamheden is het voor bedrijven echter een uitdaging om hun voorraad verbruiksartikelen te beheren. Daarom is het MRO assortiment van 3M samengesteld op basis van tientallen jaren ervaring bij de ondersteuning van professionals in diverse branches en omvat het meer dan 100 producten, speciaal verpakt voor aankoop-, gebruiks- en traceergemak. Inclusief alles wat nodig is voor algemene reiniging, reparatie & onderhoud, afplakken & beschermen, hechten & afdichten, verpakken en meer. Deze essentiële producten van 3M zijn een praktische bron voor de meeste eisen die aan lijmen en tapes voor MRO worden gesteld.


 Adviseur voor industriële lijmen en tapes

Adviseur voor industriële lijmen en tapes

We helpen u graag het juiste product te vinden voor uw behoeften

Probeer het nu!

Afplak-, duct- en vezelversterkte tapes

3M™ afplaktape - kies moeiteloos de beste tape om industriële klussen vlot te klaren. Dit vereenvoudigde systeem van 5 tapes is gebaseerd op steeds hogere prestatieniveaus en het gemeenschappelijk doel u te helpen om klussen tot een goed einde te brengen. 3M™ afplak-, duct- en vezelversterkte tapes laten niet los. Of een oppervlak nu glad en gepolijst of ruw en robuust is; of uw klus nu over een uur of over een jaar is, 3M™ heeft hét portfolio aan betrouwbare tapes om de klus te klaren.


Dozensluittapes, dispenser en zeer sterke filamenttapes

3M™ biedt een compleet assortiment hoogwaardige, altijd betrouwbare afdichtingssystemen voor dozen en ijzersterke toonaangevende tapes die zijn ontwikkeld voor elke denkbare uitdaging op het gebied van vastzetten, samenbinden en versterken. Onze kwaliteitstapes houden productielijnen gaande, met minder onderbrekingen, en garanderen dat pakketten bij aankomst zijn verzegeld.


Enkelzijdige tapes voor speciale toepassingen

Wat er ook moet worden getapet, 3M™ heeft producten voor geleiden, reflecteren, beschermen, markeren, afplakken, afstoten, kleurcoderen, afdekken, dempen en meer.


Transfertapes en dubbelzijdige tapes

Veelzijdigheid, gebruiksgemak en snelheid. Dat krijgt u met Scotch® ATG-transfertapes voor bedrijfsmatige assemblageactiviteiten. Hecht, verbind, bevestig of lamineer materialen zoals papier, kunststoffen, metaal, schuim en meer in een handomdraai.


3M™ VHB™ tapes en dubbelzijdige schuimtapes

3M™ VHB™ is de meest verbazingwekkend sterke, snelle en eenvoudige manier om duurzame, betrouwbare verbindingen te maken. 3M™ VHB™ tapes openen een wereld aan mogelijkheden die het gebruik van klinknagels, schroeven en lassen overbodig maakt terwijl constructieontwerpen, esthetiek en productiviteit worden verbeterd.

3M™ Dual Lock™ Hersluitbare Klikbandsystemen

Eenvoud ontgrendeld. Honderden hechtpunten in een ogenblik. Unieke paddenstoelvormige kopjes klikken vast en blijven vergrendeld. Voor een sterke, betrouwbare, maar verwijderbare sluiting of bevestiging.

Lijmen en Montagekitten

Wat u ook nodig heeft voor de beste verbinding, 3M™ structurele lijmen bieden u geavanceerde sterkte, duurzaamheid, weinig geur en een verbeterde look. 3M™ lijmsprays zijn zeer multifunctioneel voor het verlijmen van metaal, hogedruklaminaat, kunststoffen, isolatiematerialen, schuim, textiel, hout, MDF en nog vele andere ondergronden.

Maak verbinding met ons.

Wij staan voor u klaar.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het ideale product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of wilt samenwerken met een 3M technisch specialist.