Gehoorbescherming - toepassingen en gevaren

Verbeter uw gehoorbeschermingsprogramma voor een alomvattende benadering van de specifieke uitdagingen van gehoorbescherming. Het implementeren van een oplossing die echt een verschil maakt begint met het begrijpen van de gevaren en uw type werkomgeving.

Volgens de EU-OSHA wordt een derde van de werknemers in Europa blootgesteld aan potentieel gevaarlijke geluidsniveaus. Verschillende werkomgevingen en behoeften om te kunnen horen en communiceren vereisen verschillende soorten oplossingen voor gehoorbescherming.


Hoe kies ik de juiste gehoorbescherming?

3M Keuzehulp voor gehoorproducten

Voer in de keuzehulp voor gehoorproducten uw metingen van het lawaai in. Er verschijnt dan een lijst met verschillende gehoorproducten die voor uw gebruik geschikt kunnen zijn. Deze lijst is alleen bedoeld als richtlijn en moet worden gebruikt als onderdeel van uw risicobeoordelingsproces om u te helpen bij het selecteren van het meest geschikte product.

Gele gaasbanner met CAD-tekening van oordoppen
Gehoorverlies is 100% onomkeerbaar, maar het is ook 100% te voorkomen.

Begin daar hier en nu mee. Download de toolkit met literatuur en hulpmiddelen die u helpen bij het implementeren van uw gehoorbeschermingsprogramma.

Download de Hear for Life Toolkit

Wij werken al decennia in uw sector

Algemene industrie

Als productiemanager beweegt u zich waarschijnlijk de hele dag in en uit lawaaiige gebieden en heeft u behoefte aan communicatie. Maar wanneer u een machine operator bent, moet u gewoon comfortabele bescherming dragen voor voortdurend hard geluid met entertainmentmogelijkheden. We hebben een breed scala aan gehooroplossingen beschikbaar die kunnen worden gebruikt in algemene industriële toepassingen. Gebruik de adviseur om uw oplossing te vinden.

  • Moet u op de fabrieksvloer met anderen praten of machinegeluiden horen om problemen op te lossen? Beweegt u zich vaak tussen lawaaiige en stille gebieden? Het merk PELTOR™ heeft producten om u te beschermen terwijl u uw omgeving kunt horen en/of kunt communiceren met anderen.

  • Ontdek de producten van 3M PELTORᵀᴹ die uw personeel kunnen helpen beschermen tegen gevaarlijk lawaai en hen tegelijkertijd helpen de essentiële geluiden te horen die nodig zijn om hun werk veilig en productief uit te voeren.

  • Het merk PELTOR™ staat bekend om tactische gehoorbescherming en communicatieoplossingen. Door gebruik te maken van de omgevingsluistertechnologie voor auditief omgevingsbewustzijn zijn de 3M™ PELTOR™ ComTac™ Geavanceerde gehoorbeschermers een eersteklas oplossing om uw operationele doeltreffendheid te helpen waarborgen.

Man met communicatieheadset

Communiceer op afstand en verhoog uw productiviteit

Vind de communicatieheadset met de juiste mix van functies en waarden voor u. Probeer een van de 3M™ PELTOR™ LiteCom Communicatieoplossingen!

Vraag demo samples aan
Achtergrond met oranje patroon
Hulp nodig? Neem contact op met ons team

Ons gehoorbeschermingsteam heeft jarenlange ervaring en staat voor u klaar.

STEL ONS UW VRAAG