Houd uw hoofd koel in het heetst van de strijd.

Houd uw hoofd koel in het heetst van de strijd.

Video afspelen
Geen compromissen als het erom spant

Geen compromissen als het erom spant

Speel video af

Hittebestendige helm goed te combineren met hoofd-, oog-, gelaats- en gehoorbescherming

 • Extreme temperaturen, metaal dat vonkt en spat - dat is de realiteit van het werk. Dat zijn lastige omstandigheden om in te werken. U kunt het zich niet veroorloven om de veiligheid en het comfort van uw personeel op het spel te zetten. Bij 3M erkennen we hoe veeleisend het werk is dat u en uw team elke dag verzetten. Daarom hebben we een productassortiment met combineerbare persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) ontwikkeld die kunnen bijdragen aan de veiligheid, het comfort en de naleving die in de werkomgeving noodzakelijk zijn.


Onderdelen en toepassingen


 • 3M™ G3501 Industriële veiligheidshelm

  3M™ G3501 Industriële veiligheidshelm

  Productkenmerken

  • Kan 180 graden worden gedraaid
  • Verkrijgbaar met draaiknop- of pinlocksluiting
  • Weegt minder dan 390 gram, inclusief draaiknopsluiting
  • Keuze uit 6 kleuren waaraan bedrijf of functie kunnen worden herkend
  • Keuze uit plastic of lederen zweetband
  • Verkrijgbaar met 3-punts kinband

 • 3M™ V5 Vizier 5F-11

  3M™ V5 Vizier 5F-11

  Het 3M™ Vizier 5F-11 biedt bescherming tegen inslagen met gemiddelde energie en het hoogste helderheidsniveau met een coatingtechnologie tegen condens en krassen. Dit product is perfect geschikt voor slijpwerk.

   


 • 3M™ V5 Vizier 5E-11

  3M™ V5 Vizier 5E-11

  Het 3M™ Vizier 5E-11 biedt bescherming tegen inslagen met gemiddelde energie en extra bescherming in tint 5. Het is perfect geschikt voor lasassistenten, gaslassen, snijbranden en slijpwerk

   


 • 3M™ V5 Vizier goudkleurig 5XG-IR5

  3M™ V5 Vizier goudkleurig 5XG-IR5

  Het 3M™ Vizier 5XG-IR5 is ontworpen om bescherming te bieden tegen infraroodstraling en stralingswarmte wanneer wordt gewerkt nabij ovens en gietpannen in de metaalverwerkende industrie.

  Deze vizieren zijn verkrijgbaar in tint 4-5 en voldoen daarmee aan de behoeften bij een groot aantal werkzaamheden en bedrijfstakken en bieden tevens bescherming tegen gesmolten metaalspetters en inslagen met gemiddelde energie.

  Ze zijn perfect geschikt voor ovenoperators tijdens tappen, bemonsteren, uitgieten en vormen.

   


 • 3M™ Bedekkingen tegen spatten en hitte

  3M™ Bedekkingen tegen spatten en hitte

  De 3M™ Helmbedekking FC1-AL en FC1-GR en 3M™ Nekbedekking NC1-AL en NC1-GR zijn ontworpen om de drager en de veiligheidshelm extra bescherming te bieden.

  Gemaakt van hoogwaardig geweven materiaal dat bestand is tegen stralingswarmte en/of vonken en spatten. De drager ervaart minder thermische belasting en de helm heeft een langere levensduur doordat er minder stralingswarmte op de veiligheidshelm komt.

  Het gestroomlijnde ontwerp voorkomt aanraking met andere apparatuur tijdens het gebruik en door de haak- en lustechnologie kunnen de delen van stof indien nodig gemakkelijk worden vervangen.


 • Communicatie-oplossingen

  3M™ Communicatie-oplossingen

  The 3M™ PELTOR™ range provides a variety of adaptable communication solutions to give you tHet 3M™ PELTOR™-assortiment biedt een scala aan aanpasbare communicatie-oplossingen om u de beste gehoorbescherming met behoud van omgevingsbewustzijn te geven. Met een hoog niveau van bescherming tegen hitte en opties om direct met collega's te kunnen communiceren in lawaaierige omgevingen, heeft PELTOR™ de juiste hulpmiddelen om u te helpen uw hoofd-, oog- en gezichtsbeschermingssysteem te vervolmaken.