VEILIGHEIDSTRAINING:
VIND VOOR ELKE BEHOEFTE DE JUISTE CURSUS OF HANDLEIDING GEZONDHEID EN VEILIGHEID

We gebruiken al onze expertise om problemen te identificeren, uitdagingen te begrijpen en trainingssessies, white papers en innovatieve oplossingen voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te ontwikkelen die het leven van de gebruiker gemakkelijker maken en hem veilig en comfortabel beschermen.

We bieden trainingen voor tal van veelvoorkomende en specialistische veiligheidskwesties en situaties. Begin nu met leren!


Soorten training op het gebied van gezondheid en veiligheid op de werkplek

Onze experts helpen u met uitgebreide kennis de veiligheid op uw werkplek te verbeteren, online of op locatie. Kies wat het beste bij u past.

Bijscholing en training moeten zowel voor bedrijven als werknemers advies omvatten en een echte meerwaarde bieden. 3M beschikt over een professioneel en hooggekwalificeerd team van trainers die trainingen van hoge kwaliteit verzorgen in bestaande en mobiele trainingscentra, maar ook bij u op locatie.

Door training kunnen werknemers actieve gesprekspartners worden op het gebied van veiligheid op het werk, waardoor de algemene veiligheidsnormen van het bedrijf aanzienlijk worden verhoogd, want kennis brengt zekerheid. Wij bieden een reeks gratis trainings- en bijscholingsmogelijkheden. Voor betaalde sessies ontvangt u een individuele prijsopgave op basis van de omvang en het type van de training.


 • Welke PBM-training past het beste bij u?

  Bij 3M geloven we dat training de sleutel is tot bescherming. Ons PBM-trainingsprogramma kan op uw organisatie worden aangepast en is bedoeld om productondersteuning en voorlichting te bieden. De training kan in verschillende vormen worden gegeven, van klassikaal tot praktijkdemonstratie (op uw locatie, een 3M-trainingscentrum of andere locatie) tot online training en webinars.

 • Vind u het moeilijk om tijd te vinden om beurzen te bezoeken en deel te nemen aan trainingen? Wij kunnen u advies geven!

  We kunnen training op locatie geven, met een bezoek van een van onze veiligheidscaravans, die in de hele EU mobiel zijn, of u ondersteunen met ons SafeTea Break-concept. Dit zijn downloadbare trainingsdocumenten die veiligheidsmanagers de tools in handen geven om werknemers te onderrichten over gezondheids- en veiligheidskwesties en het belang van het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen.


Afbeelding van een 3M-expert in veiligheidstraining

Welke veiligheidstraining past het beste bij u?

De training kan in verschillende vormen worden gegeven, waaronder online webinars en andere digitale bronnen, klassikale sessies en praktijkdemonstraties bij u op locatie, in een 3M-trainingscentrum of op een andere locatie.

WIJ KUNNEN U ADVIES GEVEN

Welkom bij onze database met gratis 3M Veiligheidswebinars (binnenkort live of on-demand) en te downloaden whitepapers

Volledige lijst van onze veiligheidswebinars en whitepapers

Werk uw kennis bij en krijg van vooraanstaande experts van 3M de nieuwste informatie, praktische tips en meer. Als geen van de aankomende webinars relevant voor u is, bekijk dan eens onze catalogus met eerdere webinars en whitepapers? Ze zijn gratis toegankelijk en ze behandelen tal van onderwerpen op het gebied van persoonlijke bescherming en veiligheid op de werkplek, en ze bieden begeleiding en instructies die medewerkers kunnen helpen.

Categorie:
Sort by:
Geavanceerde filters
Geavanceerde filters
 1. Komende webinars,alles bekijken
 2. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 3. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 4. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 5. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 6. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 7. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 8. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 9. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 10. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 11. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 12. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 13. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 14. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 15. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 16. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 17. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 18. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 19. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 20. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 21. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 22. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 23. Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken
 • Updates van regelgeving - EN 352:2020 Gehoornormen

  03/24/2023 14:0024 maart 2023 om 14:00
  Bekijk de opname hier

  Wist u dat EN 352 onlangs zijn periodieke herzieningsproces heeft ondergaan? We hopen dat u met ons mee wilt denken over deze belangrijke informatie en wat het voor u betekent.

  December 1, 1901 Veiligheidsprogramma's beheren Komende webinars,alles bekijken Updates van regelgeving - EN 352:2020 Gehoornormen Updates van regelgeving - EN 352:2020 Gehoornormen
 • Kwartsstof (siliciumdioxide) en de gevaren van lassen in de bouw

  11/23/2022 14:0023 november 2022 om 14:00 uur
  Bekijk de opname hier

  Kwartsstof wordt in de bouw aangetroffen in diverse bouwmaterialen, waaronder beton, cement, mortel, tegels, bakstenen en graniet. Bij het lassen in de bouw komt lasrook vrij, een mengsel van verschillende gassen en deeltjes. In dit webinar richten we ons vooral op respirabel kristallijn silica en lasrook.

  December 1, 1901 Gevaren en risico's Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Kwartsstof (siliciumdioxide) en de gevaren van lassen in de bouw Kwartsstof (siliciumdioxide) en de gevaren van lassen in de bouw
 • Spuit- en poedercoating

  05/18/2022 14:00 18 mei 2022 om 14.00 uur
  Bekijk de opname hier

  In dit webinar gaan we de risico's van verven en coating behandelen, het belang van comfort en gebruiksgemak en hoe innovatie aan de eisen van gebruikers tegemoetkomt om enkele van de veelvoorkomende problemen rond de risico's voor medewerkers aan te pakken.

  December 1, 1901 Gevaren en risico's Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Spuit- en poedercoating Spuit- en poedercoating
 • Lassen - herken de gevaren en maak kennis met de nieuwe generatie persoonlijke beschermingsmiddelen

  05/18/2022 14:00 18 mei 2022 om 14.00 uur
  Bekijk de opname hier

  In dit webinar zullen we de gevaren & risico's van lassen bespreken, het belang van comfort en gebruiksgemak, en hoe innovatie aan de eisen van gebruikers tegemoet komt om enkele van de veelvoorkomende problemen rond de risico's voor lassers aan te pakken.

  December 1, 1901 Gevaren en risico's Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Lassen - herken de gevaren en maak kennis met de nieuwe generatie persoonlijke beschermingsmiddelen Lassen - herken de gevaren en maak kennis met de nieuwe generatie persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Bescherm uw gehoor maar ook uw omgevingsbewustzijn en communicatie

  05/18/2022 14:00 18 mei 2022 om 14.00 uur
  Bekijk de opname hier

  In deze webinar worden de basisprincipes van het menselijk gehoor uitgelegd, en wordt gekeken naar welke opties beschikbaar zijn om uw gehoor te beschermen en tegelijkertijd het omgevingsbewustzijn en communicatie op afstand te bevorderen.

  December 1, 1901 Using PPE Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Bescherm uw gehoor maar ook uw omgevingsbewustzijn en communicatie Bescherm uw gehoor maar ook uw omgevingsbewustzijn en communicatie
 • Tips voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) bij het gebruik van desinfectiemiddelen in de farmaceutische industrie

  05/18/2022 14:00 18 mei 2022 om 14.00 uur
  Bekijk de opname hier

  Dit gratis webinar biedt een overzicht van de gevaren van desinfectiemiddel en tips voor de selectie van PBM voor werknemers, waaronder ademhalings-, oog- en huidbescherming om het reinigen en desinfecteren op een veilige en comfortabele manier te vergemakkelijken.

  December 1, 1901 Gevaren en risico's Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Tips voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) bij het gebruik van desinfectiemiddelen in de farmaceutische industrie Tips voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) bij het gebruik van desinfectiemiddelen in de farmaceutische industrie
 • Beheersen van de blootstelling aan gevaarlijke stoffen in de farmaceutische industrie

  05/18/2022 14:00 18 mei 2022 om 14.00 uur
  Bekijk de opname hier

  Dit webinar onderzoekt de gevaren waarmee de fabrikanten van farmaceutische producten wordt geconfronteerd en bespreekt strategieën met betrekking tot ademhalingsbescherming van werknemers.

  December 1, 1901 Bescherming van de ademhalingswegen Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Beheersen van de blootstelling aan gevaarlijke stoffen in de farmaceutische industrie Beheersen van de blootstelling aan gevaarlijke stoffen in de farmaceutische industrie
 • Besloten ruimtes in afvalwaterzuivering

  05/18/2022 14:00 18 mei 2022 om 14.00 uur
  Bekijk de opname hier

  In deze webinar bespreken we de risico's die gepaard gaan met het betreden van besloten ruimtes, het belang van het implementeren van een robuust 4-stappen proces voor het plannen, betreden, werken in en het uitvoeren van reddingen uit besloten ruimtes.

  December 1, 1901 Gevaren en risico's Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Besloten ruimtes in afvalwaterzuivering Besloten ruimtes in afvalwaterzuivering
 • Webinar: Werken op hoogte in de bouw

  05/18/2022 14:00 18 mei 2022 om 14.00 uur
  Bekijk de opname hier

  Bouwwerkzaamheden op hoogte betekent blootstelling aan een breed scala aan potentiële gevaren. In dit webinar richten we onze aandacht op werken op mobiele hoogwerkers, steigers en uitstekende randen, evenals op kwesties als het begrijpen van valhoogtes en de risico's van vallende voorwerpen.

  December 1, 1901 Veiligheidsprogramma's beheren,Valbeveiliging Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Webinar: Werken op hoogte in de bouw
 • Webinar: Voorkomen van vallende voorwerpen

  04/06/2022 14:00 6 april, 2022 - 14.00 uur
  Bekijk de opname hier

  Jaarlijks veroorzaken ongevallen door vallende voorwerpen in de bouw ernstig persoonlijk letsel. Ontdek welke oplossingen er in de bouw kunnen worden geïmplementeerd om vallende voorwerpen te voorkomen en hoe u de gevolgen van een vallend voorwerp kunt beperken.

  December 1, 1901 Valbeveiliging Webinar: Voorkomen van vallende voorwerpen Webinar: Voorkomen van vallende voorwerpen
 • Lawaaidoofheid: hoe voorkomt u gehoorschade door lawaai op de werkplek

  03/30/2022 14:00 30 maart 2022 - 14.00
  Bekijk de opname hier

  Lawaaidoofheid: hoe voorkomt u gehoorschade door lawaai op de werkplek. Het goede nieuws is dat zowel recreatief als beroepsmatig gehoorverlies volledig te voorkomen is.

  December 1, 1901 Veiligheidsprogramma's beheren Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Lawaaidoofheid: hoe voorkomt u gehoorschade door lawaai op de werkplek
 • Zo implementeert u een programma voor ademhalingsbescherming op uw werkplek

  03/11/1999 10:00 11 maart 2021 – 10.00
  Bekijk de opname hier

  Dit 3M-webinar over het programma voor ademhalingsbescherming behandelt de belangrijkste problemen en ademhalingsrisico's als het gaat om de veiligheid van werknemers op de werkplek.

  December 1, 1901 Veiligheidsprogramma's beheren Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Zo implementeert u een programma voor ademhalingsbescherming op uw werkplek
 • Webinar pasvormtesten van stofmasker

  03/11/1999 10:00 11 maart 2021 – 10.00
  Bekijk de opname hier

  Het trainingswebinar voor het testen van de pasvorm van stofmaskers legt uit wat pasvormtesten inhoudt, hoe dit moet worden uitgevoerd en hoe het de veiligheid van uw medewerkers kan helpen.

  December 1, 1901 Persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Webinar pasvormtesten van stofmasker
 • Webinar gehoorbescherming en pasvormvalidatie

  03/11/1999 10:00 11 maart 2021 – 10.00
  Bekijk de opname hier

  Maak kennis met onze 3M-veiligheidstraining voor gehoorbescherming, pasvormvalidatie en selectie van de juiste gehoorkappen of oordoppen.

  December 1, 1901 Persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Webinar gehoorbescherming en pasvormvalidatie
 • Trainingswebinar valbeveiliging en hoe u uw werknemers kunt beschermen

  03/11/1999 10:00 11 maart 2021 – 10.00
  Bekijk de opname hier

  Ons trainingswebinar over valbeveiliging leidt u door het proces van het opstellen van een valbeveiligingsplan om uw werknemers die op hoge plaatsen werken te beschermen.

  December 1, 1901 Valbeveiliging,Veiligheidsprogramma's beheren Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Trainingswebinar valbeveiliging en hoe u uw werknemers kunt beschermen
 • Het reinigen en onderhouden van las- en ademhalingsapparatuur

  09/22/2021 10:00 22 september 2021. 10.00 uur (GMT)
  Bekijk de opname hier

  In dit 3M-webinar worden de belangrijkste productkenmerken besproken als het gaat om onderhoud en reiniging van las- en ademhalingsapparatuur. Meer informatie vindt u hier.

  December 1, 1901 Bescherming van de ademhalingswegen Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Het reinigen en onderhouden van las- en ademhalingsapparatuur
 • Leiderschapstraining op het gebied van gezondheid en veiligheid

  11/17/2021 10:00 13 november 2021 – 12.00 uur (GMT)
  Bekijk de opname hier

  Training voor leiderschap op het gebied van veiligheid is bedoeld om de handelingen van werknemers in de richting van veiligere resultaten te sturen, idealiter door een ongeval of letsel te voorkomen voordat het plaatsvindt.

  December 1, 1901 Veiligheidsprogramma's beheren Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Leiderschapstraining op het gebied van gezondheid en veiligheid
 • Pasvormtesten PBM

  Whitepaper downloaden

  Met onze whitepapers over pasvormtests en -validatie voor PBM kunt u de effectiviteit van uw hulpmiddelen voor oog-, gehoor- en ademhalingsbescherming waarborgen.

  December 1, 1901 Persoonlijke beschermingsmiddelen gebruiken Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Pasvormtesten PBM
 • Zo implementeert en beheert u een effectief programma voor de pasvormtest van stofmaskers

  Whitepaper downloaden

  Ontdek hoe u een doeltreffend programma voor het pasvormtesten van stofmaskers kunt implementeren en beheren en kom meer te weten over verschillende pasvormtestmethoden.

  December 1, 1901 Veiligheidsprogramma's beheren Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Zo implementeert en beheert u een effectief programma voor de pasvormtest van stofmaskers
 • Risicobeoordeling PBM - Hiërarchie van beheersmaatregelen

  Whitepaper downloaden

  Deze whitepaper over risicobeoordeling voor PBM en de hiërarchie van beheersmaatregelen geeft meer informatie over hoe u uw medewerkers kunt beschermen en ervoor kunt zorgen dat persoonlijke beschermingsmiddelen doeltreffend worden geïmplementeerd.

  December 1, 1901 Veiligheidsprogramma's beheren Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Risicobeoordeling PBM - Hiërarchie van beheersmaatregelen
 • Programma persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

  Whitepaper downloaden

  Onze whitepaper over het programma voor persoonlijke beschermingsmiddelen kan u helpen om een effectieve keuze te maken en goed gebruik te maken van PBM.

  December 1, 1901 Veiligheidsprogramma's beheren Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Programma persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)
 • Silicastof: Gezondheidsgevaren

  Whitepaper downloaden

  Alles wat u moet weten over silicastof: Wat inadembaar kristallijn silica is en uit welke materialen het komt, hoe het uw gezondheid kan beïnvloeden, bij welke werkzaamheden u het meeste risico loopt, welke maatregelen en uitrusting u kunt gebruiken om de blootstelling te beperken...

  December 1, 1901 Gevaren en risico's Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Silicastof: Gezondheidsgevaren
 • Communicatieheadsets voor luidruchtige omgevingen - 3M™ PELTOR™

  Whitepaper downloaden

  Download deze gratis gevarengids over communicatieheadsets voor luidruchtige omgevingen en kom meer te weten over 3M™ PELTOR™ Communicatieheadsets. Bekijk enkele van de functies die ze tot de beste oplossing maken voor beschermende communicatie in omgevingen met veel lawaai...

  December 1, 1901 Gevaren en risico's Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Communicatieheadsets voor luidruchtige omgevingen - 3M™ PELTOR™
 • Hoe kunt u de beschermende functie niet schaden bij gelijktijdig gebruik van compatibele persoonlijke beschermingsmiddelen?

  Whitepaper downloaden

  Download deze gratis gids over hoe u de risico's en gevaren kunt vermijden die voortvloeien uit het gebruik van combinaties van persoonlijke beschermingsmiddelen. Op veel werkplekken moeten verschillende soorten PBM gelijktijdig worden gebruikt. Leer hoe u compatibele persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt zonder dat ze elkaars beschermende functie schaden.

  December 1, 1901 Gevaren en risico's Komende webinars,on-demand webinars,whitepapers,alles bekijken Hoe kunt u de beschermende functie niet schaden bij gelijktijdig gebruik van compatibele persoonlijke beschermingsmiddelen?
MEER WEBINARS EN WHITEPAPERS LADEN

VRAGEN EN ANTWOORDEN

Onze secties met veelgestelde vragen (FAQ) kunnen helpen bij het beantwoorden van enkele algemene vragen die ons worden gesteld over veiligheidstrainingen.

 • Door ervoor te zorgen dat alle werknemers een training gezondheid en veiligheid volgen, kunnen ongevallen en verwondingen op de werkplek worden beperkt. Alle mensen betrokken bij het PBM-programma moeten afdoende zijn getraind. De trainingsinhoud, -methode en -frequentie moeten worden afgestemd op de aard van de risico's en de complexiteit van de gebruikte PBM.


  Inclusieve en regelmatige opfriscursussen voor alle dragers van PBM en diegene die verantwoordelijk zijn binnen het PBM-programma, helpen om de voor succes benodigde kennis en vaardigheden op peil te houden. De training moet zowel de theorie als de praktijk omvatten.


  Training is goed, maar het is ook belangrijk om uw medewerkers te testen om er zeker van te zijn dat ze de belangrijke concepten begrijpen en/of kunnen aantonen dat ze weten hoe ze hun taken veilig moeten uitvoeren VOORDAT u ze de vloer op stuurt om aan het werk te gaan. Vergeet het testen niet. Zonder dat kunt u alleen maar hopen dat mensen het hebben geleerd.


  Bij 3M geloven we dat training de sleutel is tot bescherming. Ons PBM-trainingsprogramma kan op uw organisatie worden aangepast en is bedoeld om productondersteuning en voorlichting te bieden. De training kan in verschillende vormen worden gegeven, van klassikaal tot praktijkdemonstratie (op uw locatie, een 3M-trainingscentrum of andere locatie) tot online training en webinars.

 • Het eerste wat u kunt doen, is de werkplek inspecteren op gevaren. Uw veiligheidstraining zal niet erg relevant zijn als u niet weet tegen welke gevaren u uw werknemers probeert te beschermen. Een grondige en goed gedocumenteerde risicobeoordeling zal hierbij helpen.


  Een goed model dat u kunt gebruiken is de zogenoemde hiërarchie van beheersmaatregelen. De hiërarchie van beheersmaatregelen geeft u een eenvoudig patroon om gevaren te beheersen – probeer eerst eliminatie, dan vervanging, dan technische maatregelen, dan werkpraktijken en ten slotte PBM. Houd er rekening mee dat PBM altijd een laatste redmiddel zijn en erken dat u in sommige gevallen heel goed verschillende soorten beheersmaatregelen in combinatie kunt gebruiken (bijvoorbeeld een technische maatregel en PBM).


  De landelijke veiligheidsnormen bieden een stapsgewijze methode voor veiligheidstrainers. Het is ook een goed idee om te weten welke veiligheidstrainingseisen regelgevende instanties zoals OSHA stellen aan uw werkomgeving.


  Bij 3M geloven we dat training de sleutel is tot bescherming. Ons PBM-trainingsprogramma kan op uw organisatie worden aangepast en is bedoeld om productondersteuning en voorlichting te bieden. De training kan in verschillende vormen worden gegeven, van klassikaal tot praktijkdemonstratie (op uw locatie, een 3M-trainingscentrum of andere locatie) tot online training en webinars.

 • Werkgevers in de Europese Unie (en in veel andere landen) zijn wettelijk verplicht een adequate en passende training te geven voor alle PBM die zij aan hun werknemers verstrekken. Bovendien moeten alle bij het PBM-programma betrokken personen een passende training krijgen, niet alleen de werknemers die de PBM dragen.


  Voor veel persoonlijke beschermingsmiddelen hangt de prestatie of bescherming af van zowel de manier waarop ze worden gebruikt als de lichaamsbouw van de gebruiker. Beide kunnen aanzienlijk verschillen. Zo is het belangrijk dat men weet hoe de PBM moeten worden gebruikt en hoe ze moeten worden aangebracht, geïnspecteerd, verzorgd en onderhouden.


  Training over hoe gevaren te herkennen en waarom bescherming nodig is, kan van onschatbare waarde zijn om te zorgen voor correct gebruik van en naleving door het gebruik van PBM, d.w.z. dat PBM op de juiste wijze worden gebruikt en gedragen en tijdens alle perioden van blootstelling.


  Het is belangrijk om op te merken dat de inhoud, de methode en de frequentie van de training moeten worden afgestemd op de aard van de risico's, de rol van de persoon binnen het PBM-programma en de complexiteit van de gebruikte PBM.

 • Veiligheidstraining moet theoretische elementen bevatten om de risico's te begrijpen en over de werking van de PBM naast praktische oefening in het controleren en gebruiken van de middelen.


  Dragers moeten worden getraind in het correcte gebruik van PBM, hoe zij deze correct moeten passen en dragen en wat hun beperkingen zijn. Managers en leidinggevenden moeten zich ook bewust zijn waarom PBM worden gebruikt en hoe deze horen te worden gebruikt. Diegene die betrokken zijn bij het reinigen, onderhouden, repareren en testen van de middelen en de selectie ervan, moeten ook training krijgen.


  Op basisniveau moet de training voor PBM-dragers het volgende bevatten:


  De gevaren en risico's op de werkplek waaraan de PBM de blootstelling zullen verminderen of elimineren
  Correct gebruik, beperkingen en aan- en uitdoen van de PBM
  Processen of methoden om de PBM te inspecteren en in goede, schone werkende staat te houden


  Het is essentieel dat zowel de werkers als de managers de risico´s voor hun gezondheid op de werkplek begrijpen en dat ze weten hoe ze zich het best tegen deze risico´s kunnen beschermen. Daarom bieden we een breed scala aan trainingen, geschikt voor verschillende bedrijven en individuele behoeften.


  Er is ook een selectie downloadbare documenten beschikbaar, waaronder selectiehulpmiddelen, handleidingen voor pasvormtests en richtlijnen over het belang van bescherming.

 • Conventionele trainingen kunnen vaak moeilijk te volgen zijn. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat onze trainingen en hulpmiddelen voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom kunnen wij u boeiende interactieve trainingen aanbieden over onderwerpen die voor u van belang zijn:


  Gevaren op de werkplek en gezondheidseffecten
  Industrienormen en -regelgeving
  De aanpak van de bescherming
  3M Personal Safety Solutions


  Ga op elk moment van de dag naar onze online hulpmiddelen om uw kennis over ons huidige assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen voor de werkplek uit te breiden. Leer wat u wilt, waar u wilt – in een tempo dat bij u past.


  Wij geloven dat het bij een kwaliteitsproduct belangrijk is dat de klant ook kwaliteitsservice krijgt. We bieden niet alleen verschillende soorten training en opleiding, maar we hebben ook veel andere hulpmiddelen om te downloaden, zoals selectiehulpmiddelen, handleidingen voor pasvormtests en richtlijnen over het belang van bescherming.


Donker- en lichtblauw scheidingsteken

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.