3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III-headset

3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III-headset

Blijf beschermd en houd contact

De 3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III-headset is een gehoorbeschermer met ingebouwde analoge en digitale (programmeerbare) tweeweg radiocommunicatie, microfoon met omgevingsbewustzijnsfunctionaliteit en Bluetooth® Multipoint-connectiviteit. De 3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III Ex-versie is goedgekeurd voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen conform de ATEX/IECEx-regelgeving.


Belangrijkste kenmerken

De analoge en digitale tweewegradio biedt heldere handsfree communicatie, ook op lawaaiige locaties, en kan moeiteloos worden geïntegreerd in uw bestaande radiosysteem. En dankzij de Bluetooth® Multipoint-functionaliteit kunnen uw werknemers draadloos verbinding maken met twee mobiele apparaten. Met de niveau-afhankelijke bescherming van de 3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III zijn uw werknemers beschermd, weten ze wat er gebeurt in hun omgeving en kunnen ze face-to-face met elkaar communiceren, allemaal zonder hun gehoorbescherming af te hoeven nemen. Al deze technologie is gecombineerd met de professionele duurzaamheid en comfortabele pasvorm die u van PELTOR™ gewend bent.

 • Belangrijkste kenmerken
  • De gehoorbescherming met ingebouwde programmeerbare tweeweg radiocommunicatie, met VOX-functionaliteit, biedt handsfree communicatie tussen headsets zonder storende kabels of snoeren.
  • De headset kan worden geprogrammeerd voor gebruik van tot wel 70 unieke tweeweg radiokanalen, zowel analoog als met digitale DMR-modulatie.
  • Gereed voor integratie in vergelijkbare professionele radiocommunicatiesystemen.
  • Ontworpen door 3M PELTOR, gemaakt voor professionals.

Video's over de WS™ LiteCom Pro III

 • Aan de slag
  Aan de slag

  Ontdek meer over hoe u met de
  3M PELTOR WS LiteCom
  Pro III-headset aan de slag kunt.

 • Omgevingsgeluid
  Omgevingsgeluid

  Ontdek meer over het horen van
  omgevingsgeluid met de niveau-
  afhankelijke
  bescherming van de 3M PELTOR
  WS LiteCom Pro III-headset.

 • Tweewegradio
  Tweewegradio

  Ontdek meer over het gebruik
  van de geïntegreerde tweewegradio van de
  3M PELTOR WS LiteCom Pro III-headset.

 • Bluetooth
  Bluetooth

  Ontdek meer over de
  Bluetooth-communicatiefuncties van de
  3M PELTOR WS LiteCom Pro III-headset.


Product catalogus

 • De 3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III GB-headset biedt gehoorbescherming met ingebouwde analoge en digitale voorgeprogrammeerde tweewegradio, niveau-afhankelijke gehoorbescherming en Bluetooth®-functionaliteit, evenals de mogelijkheid om de headset met een jackkabel op andere apparaten aan te sluiten.

 • De 3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III-headset biedt gehoorbescherming met ingebouwde analoge en digitale programmeerbare tweewegradio, niveau-afhankelijke gehoorbescherming en Bluetooth®-functionaliteit, evenals de mogelijkheid om de headset met een jackkabel op andere apparaten aan te sluiten.

 • De 3M™ PELTOR™ WS™ LiteCom Pro III Ex-headset is een gehoorbeschermer met ingebouwde analoge en digitale (programmeerbare) tweeweg radiocommunicatie, microfoon met omgevingsbewustzijnsfunctionaliteit en Bluetooth®-connectiviteit. De headset is goedgekeurd voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen conform de ATEX/IECEx-regelgeving.