Nieuwe en aanbevolen persoonlijke beschermingsmiddelen van 3M

Nieuwe en aanbevolen PBM

Producten die net zo toegewijd zijn als u.

Nieuwe en aanbevolen persoonlijke beschermingsmiddelen van 3M

geven u de zekerheid en mogelijkheid om te zorgen voor een beschermde leef- en werkomgeving.

3M vervult een voortrekkersrol als innovator van producten voor persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). Op deze pagina vindt u onze nieuwste producten en services voor de gezondheid en veiligheid van werknemers.

  • Op de werkplek is veiligheid een prioriteit. En daar komt de nieuwe, revolutionaire 3M™ SecureFit™ Veiligheidshelm in actie. Ontwikkeld voor veiligheid. Ontworpen voor comfort.

  • Gebaseerd op uitgebreide input van lassers die zware las- en slijpwerkzaamheden uitvoeren, hebben we een nieuwe lashelm ontworpen die zo veelzijdig is als jij zelf bent.

  • Innovatief en kostenefficiënt recent ontwikkeld product van 3M dat gehoorbescherming met dubbele functie biedt en eenvoudig kan worden aangepast aan de werkomgeving van de drager.

  • U heeft twee geweldige redenen om uw gehoor te beschermen: uw oren. Met de 3M™ PELTOR™ ProTac™ III Headset, voorzien van niveauafhankelijke werking, kunt u zich volledig richten op uw werkzaamheden en communiceren met collega’s in lawaaierige omgevingen zonder hiervoor de gehoorbescherming af te hoeven nemen. Stereofeedback zorgt ervoor dat u optimaal hoort en beter kunt bepalen uit welke richting alarmen, waarschuwingskreten of achteruitrijdende voertuigen komen.

  • Met de nieuwe WorkTunes™ Pro Headset luistert u gemakkelijker naar uw favoriete muziek terwijl u werkt. Als u in een lawaaierige omgeving werkt, heeft u alle redenen om een headset te kiezen die uw gehoor beschermt en tegelijkertijd amuseert met uw favoriete muziek. U gaat zorgvuldig om met een headset die functies heeft waar u naar uitkijkt om ze te gebruiken. Dat kan muziek met je doen

  • Innovatief gevormd design dat is ontwikkeld voor een betere pasvorm en veilige afdichting. De 3M™ Stofmaskers, 8825+ en 8835+, zijn speciaal ontwikkeld om de individuele gezichtsvorm en -grootte van de drager beter te volgen. Met het robuuste schaal-en-cup-ontwerp voldoen deze stofmaskers aan de specifieke vereisten van de verstoppingstest voor FFP-stofmaskers (Filtering Face Piece: filtergezichtsstuk) en aan de EN 149 ‘R’-norm. Dit betekent dat de stofmaskers voor meer dan een shift mogen worden gebruikt.

Volg ons
Wijzig land
Nederland - Nederlands