Speedglas Heavy-Duty Lashelm G5-01

3M™ Speedglas™ Heavy-Duty Lashelm G5-01

VRAAG EEN DEMO AAN

Pas je lashelm aan, niet jezelf

Stel je voor: een betere manier om jouw zicht en gevoel te bepalen tijdens het lassen. Maak kennis met de nieuwe 3M™ Speedglas™ Heavy-Duty Lashelm G5-01.

Het is een automatisch donkerkleurende helm, ontworpen om net zo veelzijdig te zijn als jijzelf. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreide input van lassers die zware las- en slijpwerkzaamheden doen met hoge stroomsterkte.

BROCHURE DOWNLOADEN (pdf, 2,45 MB)

Veelzijdiger en comfortabeler dan ooit!

De nieuwe 3M Speedglas Heavy-Duty Lashelm G5-01 is beter in te stellen dan ooit: van het kleurschema in het lasfilter tot de richting van de luchtstroom en de mate van dekking.

 • Natural Colour-technologie
  Natural Colour-technologie

  Beide nieuwe G5-01 lasfilters (ADF's) zijn voorzien van de populaire 3M Speedglas Natural Colour-technologie voor een meer realistische kleur in de lichte stand. En met het model G5-01VC (Variable Colour) kunnen gebruikers kiezen tussen een warme, standaard of koele kleur.

 • Instelbare luchtstroom
  Instelbare luchtstroom

  Met het nieuwe verdeelsysteem in de helm kunnen gebruikers de luchtstroom op hun gezicht of op het vizier richten, en kunnen ze regelen hoeveel lucht er vanaf de bovenkant komt en hoeveel vanaf de twee zijkanten. Je hebt nu zelf de controle over de luchtstroom. Personaliseer jouw instellingen, geniet van het verkoelende effect van de luchtstroom terwijl je de balans vindt met het uitdrogen van neus of ogen.

 • Comfortabel en beschermend
  Comfortabel en beschermend

  De opklapbare Heavy Duty G5-01 lashelm is ontworpen voor zwaar las- en slijpwerk met hoge stroomsterkte en wordt aangesloten op het 3M™ Adflo™ Motoraangedreven ademhalingssysteem om klasse TH3 ademhalingsbescherming te bieden.


3M™ Speedglas™ Heavy-Duty Lashelm G5-01

Bekijk zelf de nieuwe variabele tinten, de mogelijkheden van de luchtstroom en de optionele werklamp. Meld je hieronder aan voor meer informatie of voor een praktische demo.


Geen compromissen nodig

 • Speedglas helm
  • Zicht op de lasnaad dankzij 3M™ Speedglas™ Natural Colour in de lichte stand (voor beide ADF's) en nu ook variabele kleur in de donkere stand (voor het G5-01VC-filter)
  • Urenlang krachtige verlichting van de nieuwe werklamp gemonteerd op de helm (optioneel)
  • De hoogste classificatie voor ademhalingsbescherming voor motoraangedreven ademhalingssystemen (TH3) en luchttoevoerregelaars (B3).
  • Bescherming tegen straling, vonken en spatten met het nieuwe helmontwerp met grote dekking, en zes verschillende manieren van extra dekking met behulp van de accessoires.
  • Je hoeft niet meer in te leveren op comfort! De nieuwe helm past zich aan om je dichter bij jouw laswerk te brengen, terwijl je zelf de luchtstroom instelt.

Keuze uit veel verschillende extra beschermingsopties

Met een lashelm die niet alleen zorgt voor het juiste niveau van bescherming maar ook het comfort van gebruikers in heavy-duty-omgevingen vergroot, bieden we een aantal instelbare opties, zodat de gebruiker de helm kan optimaliseren voor individuele behoeften en voorkeuren.

Bekijk alle beschikbare accessoires voor de G5-01

 • 3M Speedglas helm
 • 3M Speedglas helm
 • 3M Speedglas helm

Bestel uw complete systeem

De nieuwe 3M™ Speedglas™ Lashelm G5-01 is compatibel met zowel de 3M™ Adflo™ Motoraangedreven ademhalingsbescherming als de 3M™ Versaflo™ luchttoevoerregelaars (helm en regelaar afzonderlijk te bestellen).

Bekijk alle G5-01 productenVraag een demonstratie van de 3M™ Speedglas™ Heavy-Duty lashelm G5-01

 • Wanneer u dit formulier indient, kan u via e-mail/telefonisch gecontacteerd worden door een 3M medewerker of door één van onze geauthoriseerde zakelijke partners waarmee wij uw gegevens mogelijk delen in overeenstemming met het privacybeleid van 3M.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij deze als optioneel zijn aangegeven

 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
 •  
 • Verzenden

Bedankt.

We hebben je verzoek ontvangen.

Onze excuses...

Er heeft zich een fout voorgedaan – gelieve op een later moment nogmaals te proberen...