• Zo implementeert u een programma voor ademhalingsbescherming op uw werkplek

  Werknemer met ruimzichtbril en onderhoudsvrij stofmasker

  3M-webinar over het implementeren van een programma voor ademhalingsbescherming dat écht werkt.

  Dit webinar, gepresenteerd door vooraanstaande experts van 3M, behandelt de selectie en het gebruik van geschikte ademhalingsbeschermingsmiddelen (RPE), de hiërarchie van beheersmaatregelen en de belangrijkste gebruikersproblemen en -belemmeringen die moeten worden aangepakt om een effectief RPE-programma te implementeren.

  NU AANMELDEN: 02/30/1999 00:01 DDxx Maand JJJJ - UU.MM
  GRATIS DEELNEMEN - NU BEKIJKEN

  Werknemer met ruimzichtbril en onderhoudsvrij stofmasker

  • Leer hoe u een programma voor ademhalingsbescherming implementeert

   Ademhalingsrisico's kunnen een enorm effect hebben op de gezondheid van medewerkers. Een effectief RPE-programma helpt werkgevers de verschillende onderdelen van hun bescherming te beheren en mogelijke blootstellingsincidenten te voorkomen. 

   Het is van groot belang dat werkers de noodzaak van ademhalingsbescherming begrijpen en weten hoe ze adequate en geschikte bescherming voor hun werk moeten selecteren, terwijl managers moeten weten hoe ze toezicht moeten houden op de mensen die de bescherming moeten dragen door training, administratie, verzorging en onderhoud. 

   Dit webinar, gepresenteerd door vooraanstaande experts van 3M, behandelt de selectie en het gebruik van geschikte ademhalingsbeschermingsmiddelen (RPE), de hiërarchie van beheersmaatregelen en de belangrijkste gebruikersproblemen en -belemmeringen die moeten worden aangepakt om een effectief RPE-programma te implementeren. 

   Dit webinar behandelt de selectie en het gebruik van geschikte ademhalingsbeschermingsmiddelen (RPE).

   • Leidraad voor het identificeren van gevaren en het beoordelen van risico's.
   • De belangrijkste problemen en belemmeringen die moeten worden aangepakt bij het implementeren van een RPE-programma.
   • Pasvormtests voor ademhalingsmaskers en implementatie.

   Bekijk deze video van 45 minuten. Meld u gratis aan.

  Gepresenteerd door toonaangevende experts van 3M.

  • Kathelijne Jansen, Application Engineer

   Ihr Trainer: Kathelijne Jansen

   • Kathelijne is onze Benelux Application Engineer voor ademhalings- en lasbescherming en werkt 17 jaar bij 3M, waarvan 13 jaar bij de afdeling Personal Safety.
    Met haar moto “have a safe day”, ondersteunt zij Benelux klanten uit de brede industrie en de zorgsector bij vragen rond geschikte en adequate keuze van PBM’s, waarbij ook elementen zoals fit, onderhoud, opleiding etc aan bod komen. Daarnaast is zij ook actief bestuurdslid bij de Belgische beroepsfederatie en is zij regelmatig gastspreker.

  Vul het formulier in om de opname on-demand te bekijken
  • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Verzenden

  Excuses.

  Er ging iets fout. Probeer het later opnieuw.

  Bedankt.

  We hebben je verzoek ontvangen.


  Gerelateerd webinar

  • Werknemer die oogbescherming, onderhoudsvrij stofmasker en gehoorkappen draagt
   Pasvormtests voor ademhalingsmaskers – zorg dat uw programma voor ademhalingsbescherming is afgestemd op het doel

   Een betrouwbaar pasvormtestprogramma is essentieel voor alle werknemers die regelmatig ademhalingsbescherming dragen. In dit webinar wordt uitgelegd wat pasvormtesten is, hoe het moet worden uitgevoerd en hoe het helpt bij het implementeren van een effectief RPE-programma.

   Wanneer: 05/05/1999 18:00 5 mei 2021 - 18.00 On-demand webinar

   Aanmelden om on-demand te kijken


  Veiligheidsmanager die persoonlijke beschermingsmiddelen van 3M draagt

  Mis de komende live webinars niet!

  Preventiemedewerkers en werkgevers hebben de plicht om werknemers de juiste beschermingsmiddelen en training te bieden. Het is soms lastig om op dit gebied consequent te blijven, waardoor de processen rondom gezondheid en veiligheid op het werk in het geding komen. Door u hier aan te melden mist u geen enkel inzicht van de toonaangevende experts van 3M over de onderwerpen die voor u belangrijk zijn.

  Aanmelden