1. 3M Nederland
 2. Veiligheid
 3. Veiligheidsverhalen
 4. Bezoek samen met 3M uw klanten tijdens de Speedglas Caravan tour
Veiligheid
 • Share

  Bezoek samen met 3M uw klanten tijdens de Speedglas Caravan tour

  Share
  3M Background Pattern 3M Background Pattern 3M Background Pattern

   

   

   

   

   

   

   

  • Bezoek samen met 3M uw klanten tijdens de Speedglas Caravan tour

   Bezoek samen met 3M uw klanten tijdens de Speedglas Caravan tour. Tijdens het bezoek aan de caravan tonen we de laatste ontwikkelingen en het juiste gebruik en onderhoud. Een interessante gelegenheid voor u én een unieke ervaring voor uw klanten om dichtbij de werkplek in een andere omgeving elkaar te ontmoeten. Voor de bezochte bedrijven geldt dat de training daarnaast als toolbox-meeting beschouwd kan worden.

  • image

   Tijdens de tour zal de nadruk liggen op de persoonlijke bescherming van de lasser. We zullen uitgebreid stilstaan bij het Speedglas programma en de laatste productontwikkelingen zoals de 9100 XXi lasfilter en de nieuwe Speedglas 9002NC lashelm met Natural Color technologie. Ook zullen we dit jaar meer aandacht besteden aan Care & Maintenance, waar het belang wordt toegelicht van “juist gebruik en onderhoud” van de Speedglas systemen.

   Daarnaast zullen we stilstaan bij de andere persoonlijke beschermingsproducten van 3M, zoals de 9928 stofmaskers, de Peltor Gehoorkap H505B die speciaal ontwikkeld is om onder een Speedglas 9100 laskap te dragen en de Radio XP Gehoorkap.

   Als uw klanten specifieke trainingsbehoefte heeft kan het programma daarop aangepast worden.


  • image

   Wanneer is de Speedglas Caravan bij u in de buurt?

   De Speedglas caravan rijdt van 1 - 28 oktober door Nederland, en van 29 oktober tot 11 november door België en Luxemburg. Er zijn nog enkele data open voor een bezoek aan uw klanten.

   Wilt u een bezoek brengen aan de caravan?

   Of de caravan op uw locatie ontvangen?

   Via deze link kunt u dit aangeven, wij nemen daarna contact met u op.


  • Werkt u op hoogte?

   En wilt u meer informatie over lassen op hoogte? 3M biedt onderwijs en sturing over valbeveiliging, speciaal voor lassers en slijpers en kan uitleg en training geven op locatie met een demonstratievoertuig.

   Kijk hiervoor op de speciale pagina www.3MSafety.nl/lassenophoogte