1. Alle 3M-producten
0 Resultaten 
0 Resultaten 
Vind een Product

0 Resultaten 
Schuurbanden voor metaalbewerking

Schuurbanden voor metaalbewerking


 

BEKIJK ALLE Schuurbanden voor metaalbewerking

Aanbod schuurbanden

 • Met de nieuwe revolutionaire Cubitron™ II schuurbanden heeft 3M de grenzen verlegd voor snelheid, consistentie en levensduur van schuurmateriaal. Cubitron™ II schuurbanden zijn gemaakt van nauwkeurig vormgegeven, zelfscherpende driehoeken van keramisch aluminiumoxide. Ze zijn zodanig ontworpen dat ze breken als ze slijten en daarbij continu nieuwe, superscherpe punten en randen vormen die als messen soepel door het metaal snijden. Daardoor blijft het werkstuk koeler, met als resultaat minder door warmte veroorzaakte scheuren en verkleuring.


Gebruikelijke ondergronden

Ons uitgebreide assortiment geeft u een grotere keuze van groftes, formaten en constructies met de prestaties van wereldklasse die u verwacht van 3M voor uiteenlopende ondergronden.

 • Roestvast staal en kobaltchroom

  Roestvast staal en kobaltchroom

  Onze schuurbanden kunnen overweg met hoge, gemiddelde en lage druk om probleemloos door moeilijk te slijpen metalen te schuren. Ze zijn ontworpen voor industriële, medische componenten, RVS huishoudelijke producten en sanitairinrichtingen.

 • Koolstofstaal en gietijzer

  Koolstofstaal en gietijzer

  Of u nu werkt met handgereedschappen of giet- en smeedstukken, onze schuurbandruggen zijn bij uitstek geschikt voor koolstofstaal- en aluminiumtoepassingen onder hoge druk.

 • Aluminium en zachte ondergronden

  Aluminium en zachte ondergronden

  Deze hoogwaardige producten zijn ideaal voor toepassingen met deurgrepen en deurknoppen binnen de residentiële, commerciële en automobielindustrie.

 • Titanium en legeringen met een hoog nikkelgehalte

  Titanium en legeringen met een hoog nikkelgehalte

  Onze innovatieve banden zijn ontworpen voor land-, medische en luchtvaartturbines.

 • Centerloos en cilindrisch slijpen en vlak finishen

  Centerloos en cilindrisch slijpen en vlak finishen

  De duurzame schuurtechnologie, met bijvoorbeeld de 3M™ Cubitron™ II 399F-schuurbanden, maakt het u gemakkelijker om de gewenste afmetingen en afwerkingen te verkrijgen. 3M schuurbanden voor metaalbewerking zijn bij uitstek geschikt voor materiaalafname, passend maken/finishing en eindfinishing/polijsten.


markten algemeen

3M™ Cubitron II schuurbanden hebben de wereldwijde norm bepaald voor snijsnelheid en levensduur van de band. Met ons uitgebreide assortiment Cubitron II banden hebt u nu een grotere keus aan groftes, formaten en constructies voor uiteenlopende markten.

 • Productie van orthopedische implantaten en chirurgische instrumenten (2,35 MB)

  Het voorzien in de hedendaagse behoefte aan medische precisie-instrumenten en orthopedische implantaten is een uiterst competitieve sector. Naarmate de babyboombevolking veroudert, wordt verwacht dat de vraag naar implantaten en allerlei soorten chirurgische procedures exponentieel zal toenemen. En dit geldt in nog hogere mate voor de vraag naar een betere controle van oppervlaktefinishes en toleranties, snellere productie, kleinere productiegangen en lagere kosten.

 • Onderdelen van turbinemotor (PDF, 2,42 MB)

  Schuurmaterialen zijn ideaal voor zowel de gerobotiseerde als de handmatige afname van hamerslag, ruwe dimensionering, vormlijnen, aansnijdingen en bramen. Dankzij de consistente hoge prestaties en snij-efficiëntie van 3M schuurmiddelen kunt u gemakkelijker voldoen aan kosten- en leveringsdoelen van klanten, zelfs bij exotische, moeilijk te verwerken en keramische coatings. Deze geavanceerde, duurzame schuurmaterialen, die speciaal zijn ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, zorgen dat u gemakkelijker voorspelbare en kwalitatief hoogstaande resultaten kunt bereiken en minder afhankelijk bent van de vaardigheid van de operator.

 • Handgereedschappen (PDF, 2,12 MB)

  3M biedt een scala van oplossingen die speciaal zijn ontworpen om het aantal stappen van het schuurproces te verminderen en het aantal per band geproduceerde onderdelen te verhogen. Deze producten worden gebruikt voor het verwijderen van afzetting, het blenden van gietkanaalrestanten en het verwijderen van imperfecties op het oppervlak, met inbegrip van lichte en zware bramen. De hoge efficiëntie en lange levensduur van onze producten maken kostenbesparingen op het gebied van arbeid en verbruiksartikelen mogelijk.

 • Bestek

  Bestek

  Onze producten bieden een betere controle en een hogere productiviteit bij elke stap van het finishingproces. Voor al uw bestektoepassingen, van het dimensioneren tot het afbramen/profileren van randen, bieden wij de juiste schuurproducten.

 • Centerloos en cilindrisch slijpen en vlak finishen (PDF, 2,58 MB)

  De duurzame schuurtechnologie, met bijvoorbeeld de 3M™ Cubitron™ II 399F-schuurbanden, maakt het u gemakkelijker om de gewenste afmetingen en afwerkingen te verkrijgen. 3M schuurbanden voor metaalbewerking zijn bij uitstek geschikt voor materiaalafname, passend maken/finishing en eindfinishing/polijsten.


Contact opnemen

Wij willen u graag helpen bij het kiezen van de beste industriële schuurproducten voor uw toepassing. Een 3M schuurexpert zal contact met u opnemen om ervoor te zorgen dat u het juiste product krijgt om uw werk op de juiste manier uit te voeren.

Als u ons vragen wilt stellen over producten en technische ondersteuning, bel dan (+31) 15 78 22 333..


 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
 •  Door deze box aan te vinken geef ik toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, onderzoeken en informatie over promoties en aanbiedingen van Meguiar's Holland B.V. per mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik ben me er van bewust dat mijn persoonlijke gegevens verwerkt worden door Meguiar's Holland B.V., een dochteronderneming van 3M Nederland B.V. en verwerkt zal worden conform de  3M’s privacy policy en dat mijn data overgebracht wordt en verwerkt wordt door 3M en uit onze naam door derde partijen, in landen buiten de Europese Unie, maar altijd onder strikte voorwaarden en de verplichting van vertrouwelijkheid en veiligheid.
 • Verzend

Laat zien 0-1 van 0 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
  Volg ons
  De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
  Wijzig land
  Nederland - Nederlands